Bu görüntüler ilk kez yayınlandı: İşte Sinvar ve ailesinin yaşadığı tünel

Gazze'nin güneyinde Refah'ta, İsrail ordusu ile girdiği çatışmada şehit olan Hamas lideri Yahya Sinvar'ın, 7 Ekim 2023'teki Aksa Tufanı'ndan bir gün önce, ailesiyle birlikte kaldığı tünele ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 20.10.2024 08:20 GÜNCELLEME 20.10.2024 10:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsrail'le girdiği çatışmada vefat eden Sinvar'a ait yeni görüntüler yayınladı.

İsrail'in Gazze Şeridi’nde 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı saldırılardan bir gün öncesine ait olduğu iddia edilen görüntülerde, Sinvar'ın aile üyeleriyle tünelde yürüdüğü görüldü.

Sinvar'ın 2 çocuk ve 1 kadınla birlikte çanta taşırken görüldüğü videoda, Hamas liderinin daha fazla çanta ve su şişesi taşımak için tünelde birkaç tur attığı anlar yer aldı.

İsrail ordusu, görüntülerin birkaç ay önce bulunduğunu açıkladı.

KAYNAK: İHA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 12
  • Faruk 2 saat önce Şikayet Et
    Savaşarak öldü kahramanca öldü. Bu görüntüler sinvarı itibarsızlaştırmaya yönelik hamleler. Zira sinvar beklenenden daha büyük bir etki yaptı dünyada. Müslümanca yaşayıp müslümanca öldü rabbim şehadetini kabul etsin
    Cevapla
  • Ahmet 2 saat önce Şikayet Et
    İnsanlar ve İslam alemi bu görüntülerden utanmalı... BM insan haklarını kurama adı altında kuruldu. Meğer ki BM ler zalimi kuruyormuş. Zalime karşı aç,susuz, silahsız bırakılan bu insanların Rabbi bunun hesabını ahirette bizlerden,bu zamanın devletlerinden soracak. Hesabımız çetin olacak. Ya Rab bu zalimlerin yaptıklarını yanlarına bırakma, kardeşlerimize yardım et, bizleri mesul tutma..
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Ey siyonist sömürgeciler ve emperyalistler BASARAMAYACAKSINIZ
    Cevapla
  • Vatandaş ! 2 saat önce Şikayet Et
    Uçağımız yok, deyip GOLF oynayan komutanlara KAPAK OLSUN !
    Cevapla
  • Furkan 2 saat önce Şikayet Et
    Ne yemek masası, ne yatak odası takımı, sade, sahabe tarzı bir hayat.. Peygamberimizin görmeden sevdiği ümmeti bu zatlar olsa gerek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kefiyeli adam: İsrail'e meğer kan kusturmuş! Saniye saniye o anlar
ABD'li yetkililer 'son derece ciddi' dedi! İran’a saldırı hazırlıkları sızdırıldı mı?