Otobüste kabusu yaşadı: Saldırgan 5 dakika boyunca yüzünü ısırdı

İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki Ella Dowling, otobüste 53 yaşındaki Darren Taylor isimli adamın saldırısına uğradı. Yüzü ısırılan talihsiz kıza 50 dikiş atılırken, saldırgan 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Otobüste kabusu yaşadı: Saldırgan 5 dakika boyunca yüzünü ısırdı
Otobüste kabusu yaşadı: Saldırgan 5 dakika boyunca yüzünü ısırdı
GİRİŞ 20.10.2024 16:05 GÜNCELLEME 20.10.2024 16:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere'de korkunç bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Ella Dowling, evine gitmek üzere bindiği otobüste 53 yaşındaki Darren Taylor'un saldırısına uğradı. 5 dakika boyunca yüzü ısırılan Dowling, apar topar hastaneye kaldırıldı. Dowling'in yüzüne 50 dikiş atan doktorlar, saldırı sonucu ortaya çıkan izlerin, genç kızın yüzünde ömür boyu kalabileceğini belirtti.

Ella Dowling, korkunç anları şu sözlerle anlattı:

"Dişlerini, yüzüme geçirdiğinde hissettiğim acı, sonsuza dek aklımda kalacak. Oyuncağıyla oynayan bir köpek gibiydi, başını bir sağa bir sola sallıyordu. En kötüsü de saldırı anında çığlık bile atamamamdı. Çünkü ağzıyla ağzımı kapamıştı. Saldırıdan sonra yüzümü ilk gördüğümde kendimi tanıyamadım. Travma sonrası stres bozukluğum oluştu. O günden beri otobüse binmiyorum. Her evden çıktığımda annemle ya da bir arkadaşımla telefonda konuşmak zorunda kalıyorum çünkü tekrar saldırıya uğramaktan korkuyorum. Otobüse bindiğimde zaten tuhaf biri olduğunu fark etmiştim, bana ve arkadaşlarıma laf attı. Sürekli 'Kızlar, nereye gidiyorsunuz?' diyordu. Ona bizi rahat bırakmasını söyledim. Önce 'Beyaz çöp' dedi, sonra da bir gangster olduğunu söyledi. Ardından saniyeler içinde onu üzerimde buldum, dişiyle etimi kopardı."

Öte yandan İngiliz basınından The Sun'ın aktardığına göre 53 yaşındaki saldırgan, 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Buda geçer yahu 6 saat önce Şikayet Et
    Bizde adam öldüren 6 yıl yatmıyor orada denetimli serbestlik denen ucube yaşa yokmuymuş
    Cevapla
  • Marmara 6 saat önce Şikayet Et
    yamyam kızı yemeye kalkmış 6 yıl vermişler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika İsrail duyurusu! İslam ümmetine savaş çağrısı: İlk kıblemiz...
Yahya Sinvar'ın intikamını alan mücahitler paylaştı: Bomba 'Ay yıldız' ayrıntısı!