İsrail'den Hizbullah'a: İsrail liderleri tekrar hedef alınırsa kalenizi yerle bir ederiz

İsrail, Hizbullah'a, "Liderlerimizi tekrar hedef almaya kalkışırsanız Dahiye bölgesini (Hizbullah'ın kalesi) yerle bir edeceğiz." mesajı gönderdi.

GİRİŞ 21.10.2024 14:08 GÜNCELLEME 21.10.2024 15:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Kayserya'daki evine cumartesi günü insansız hava aracı (İHA) ile düzenlenen saldırı geniş yankı uyandırdı.

Netanyahu'nun saldırının ardından "İsraillilere zarar veren herkes ağır bir bedel ödeyecek." açıklamasının ardından Suudi medyası, Hizbullah'a da gözdağı verildiğini iddia etti.

Al Hadath haber kanalının ismini vermediği kaynaklara dayandırdığı haberine göre, İsrail, Hizbullah'a "Liderlerimizi tekrar hedef almaya kalkışırsanız, Dahiye bölgesini (Hizbullah'ın kalesi) yerle bir edeceğiz." mesajı gönderdi. Haberde, mesajın üçüncü bir taraf aracılığıyla iletildiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 8
  • izol 3 saat önce Şikayet Et
    Birşey mi kaldı ki korkunun evele faydası yok lağım fareleri sizi
    Cevapla
  • Uygurlu 5 saat önce Şikayet Et
    Zaten ediyorsunuz. Bence başta nedenyahu olmak üzere baştakileri vurun savaş biter.
    Cevapla
  • misafir 8 saat önce Şikayet Et
    dahiye her halükarda yıkılacak hizbullahın artık çekinecek bir şeyi kalmamıştır. tüm liderleri ateşkes olsa bile israilin hedefindedir
    Cevapla
  • misafir 8 saat önce Şikayet Et
    israil ödeyeceği bedeli düşünsün
    Cevapla
  • Misafir 9 saat önce Şikayet Et
    zaten istediğinizi fazlasıyla abd ile yapıyorsunuz tehdit olsada olmasada yakında avrupa hatta dünyada hiçbir yahudi rahat gezemeyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın en kıymetli 11'i dudak uçuklattı! Bu yıldızlara paha biçilmiyor
FETÖ’de tartışma başladı: Türkiye’ye teslim olalım