DEAŞ'ın Irak lideri öldürüldü

Irak'ın terörle mücadele gücü olan Irak Özel Operasyonel Kuvvetleri (ICTS), terör örgütü DEAŞ'ın "Irak Valisi" olan teröristi etkisiz hale getirdi. Irak'taki tüm DEAŞ eylemlerinin sorumlusu teröristle birlikte 8 terörist daha öldürüldü.

DEAŞ'ın Irak lideri öldürüldü
DEAŞ'ın Irak lideri öldürüldü
GİRİŞ 22.10.2024 14:46 GÜNCELLEME 22.10.2024 15:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Irak terörle mücadele gücü Irak'ın terörle mücadele gücü olan Irak Özel Operasyonel Kuvvetleri (ICTS), DEAŞ'ın "Irak Valisi" olarak bilinen teröristle birlikte 8 terörist de etkisiz hale getirildi.

Irak Başbakanı Muhammed Şiya Es-Sudani'nin yaptığı açıklamada, terörist komutanın güneydoğu Irak'ta etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Öldürülen DEAŞ komutanı, Irak'taki tüm DEAŞ eylemlerinin sorumlusuydu. Terörist komutanın ölümüyle, DEAŞ'ın Irak'taki en önemli komutanı elenmiş oldu.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • O s m a n K A Y A 5 saat önce Şikayet Et
    Ey Müslümanlar birbirinzi öldürmeye devam edin, sonra ABD ve İsrail gelsin hepinizi öldürsün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim
8 askerin sızma girişimi sonları oldu! Adım adım tuzağa gittiler