İsrail'in vurduğu bina yerle bir oldu

İsrail'in, Lübnan'ın güneyindeki Ghobeiry bölgesinde füzeyle vurduğu bina yerle bir oldu. İsrail saldırı öncesi, bölgedeki Hizbullah tesislerine askeri operasyon düzenleyeceğini, bu nedenle Ghobeiry bölgesinin terk edilmesini istemişti.

GİRİŞ 22.10.2024 17:08 GÜNCELLEME 22.10.2024 17:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyine saldırılarını sürdürüyor.

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Hizbullah'ın bölgedeki tesislerine yönelik askeri operasyon düzenleneceği, bu nedenle Ghobeiry bölgesinin terk edilmesi uyarısı yapıldı.

Ordu Sözcüsü Avichay Adraee sosyal medya hesabından hedef alınacak iki binanın haritadaki konumunu paylaşarak, "Kendi güvenliğiniz ve ailenizin güvenliği için bu binaları ve çevredeki binaları derhal boşaltmalı, bölgeden en az 500 metre uzaklaşmalısınız." dedi.

İsrail, tahliye çağrısının ardından Ghobeiry bölgesindeki bir binayı vurdu. İsrail'in füzeyle hedef aldığı bina yerle bir olurken gökyüzü toz bulutuyla kaplandı.

KAYNAK: İHA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Volkan 3 saat önce Şikayet Et
    Askeri operasyonmu. Havadan bombalıyor hadi girsinler sıkıysa tankla tüfekle oralara.
    Cevapla
  • Misafirim 4 saat önce Şikayet Et
    şeytan azapta gerek lübnan cumhurbaşkanı bir ara Türkiye aleyhinde çirkin sözler sarf etmişti ayrıca lübnan ermeni dürzi hizbullah hamas hiristiyan falanjislerin yatağı olmuş iflah olmaz asla, israil temizlik yapıyor sıra suriyede
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bebek katilleri için araştırma komisyonu kuruldu!
Dünyada sadece 3 ülke üretiyor! TRAKON, 1 dakikada bin 200 atım yapıyor