NATO ve BM'den TUSAŞ'a saldırı sonrası açıklama

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırısını kınadı.

GİRİŞ 23.10.2024 18:36 GÜNCELLEME 23.10.2024 18:38
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ düzenlenen hain terör saldırısının ardından BM ve NATO'dan peş peşe açıklamalar geldi.

'NATO MÜTTEFİKİMİZ TÜRKİYE İLE BİRLİKTEYİZ'

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısını kınadı. Rutte, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ankara'da ölü ve yaralılara ilişkin derin endişe verici haberler var. NATO Müttefikimiz Türkiye ile birlikteyiz. Terörizmin her türlüsünü şiddetle kınıyoruz ve gelişmeleri yakından izliyoruz." dedi.

BM'DEN DE KINAMA GELDİ

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres de Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) düzenlenen hain terör saldırısını kınadı.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 110
  • Adem 20 dakika önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor NATO ve ABD terör ve teröriste destek devam
    Cevapla
  • Deli dumrul 20 dakika önce Şikayet Et
    Size de desteğinize de...
    Cevapla
  • Murat 30 dakika önce Şikayet Et
    Özellikle natonun açıklaması çok inandırıcı!!!
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 1 saat önce Şikayet Et
    abd ve İsrail bu itlerin sahibi. bunu dünya biliyor .evet gün intikam günü
    Cevapla
  • frdun 1 saat önce Şikayet Et
    Terörle mücadele ederken yanımızda olmayıp teröristlere silah yardımı yapan NATO ülkerinin bu açıklamaları yüreklerimize su serpmeyecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Narin Güran cinayetinde ilk duruşma tarihi belli oldu
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışına kim ne dedi?