İsrail sınır tanımıyor: Gazze'den kan donduran görüntüler

İsrail güçleri, Gazze Şeridi’nde kuşattığı Kemal Adwan Hastanesi'ndeki yerinden edilmiş Filistinli erkekleri kıyafetlerini çıkarmaya zorladıktan sonra tutukladı.

İsrail sınır tanımıyor: Gazze'den kan donduran görüntüler
İsrail sınır tanımıyor: Gazze'den kan donduran görüntüler
GİRİŞ 25.10.2024 20:19 GÜNCELLEME 25.10.2024 20:20
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

İsrail, Gazze Şeridi’nde insanlık dışı eylemlerine tüm dünyanın gözü önünde devam ediyor.

İsrail güçleri, yerinden edilmiş sivilleri de rahat bırakmıyor. İsrail askerleri, dünden bu yana saldırılar düzenlediği ve bugün kuşattığı Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahya kentinde bulunan Kemal Adwan Hastanesi'nde sivilleri hedef aldı. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İşgal güçleri, yerinden edilmiş Filistinli erkekleri kıyafetlerini çıkarmaya zorladı ve bazılarını tutukladı” ifadeleri kullanıldı.

PERSONELLERDEN HABER ALINAMIYOR

Hastanedeki sağlık personelinin bir odada toplandığı duyurulan açıklamada, “Sağlık personelleri tutuklandı. Bu personelin bir kısmı Hastane Müdürü Dr. Hüsam Ebu Safiye başkanlığında işgal güçlerinin bulunduğu yere çağrıldı ve hiçbirinden haber alınamadı” denildi.

Sağlık Bakanlığı, su, gıda ve tıbbi hizmetlerden mahrum kalan sağlık personeli ve hastaların korunması için uluslararası kuruluşlara acil müdahale çağrısında bulundu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 115
  • Misafir Olmayan 17 dakika önce Şikayet Et
    Senide ...... itrail
    Cevapla
  • Zaza 17 dakika önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun islam ülkelerine, İtrail istediğini öldürüyor, istediğini tutukluyor en iğrenç işkenceler uyguluyor.Gazzenin Lübnanın çocuklarını, anneleri, babalarını yok ediyor. Peki soruyorum islam ülkeleri liderlerine konuşmaktan başka ne yaptınız? Vallahi hakkımızı size helal etmiyoruz, Allah sizi affetmesin
    Cevapla
  • Doğrucu 21 dakika önce Şikayet Et
    Suanki İslam alemi helak olma kıvamına gelmiştir.bir avuç siyonist bütün dünyayı kendine köpek etmiş ve bizde susuyoruz ve hatta umursamıyoruz.helak olma sebebi değilde ne?
    Cevapla
  • Misafir 22 dakika önce Şikayet Et
    Siyonist itrail için insan veya müslüman ın önemi yok.
    Cevapla
  • kaportacı 23 dakika önce Şikayet Et
    cagirilirsam seve seve gidip savaşmaya hazırım ümmeti Muhammed için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Joe Biden tüm ülkeye rezil oldu! Kendisi bile durumu toparlayamadı
PKK saldırı açıklamasında ne mesaj verdi! MİA Başkanı Köse Haber7'ye konuştu