İran, İsrail saldırısında kaç askerinin öldüğünü açıkladı

İran ordusu, İsrail'in gece saatlerinde yaptığı saldırılarda iki askerin hayatını kaybettiğini duyurdu. Askerlerin hangi bölgeye düzenlenen saldırıda öldüğüne dair bilgi verilmedi.

GİRİŞ 26.10.2024 11:30 GÜNCELLEME 26.10.2024 12:50
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

İran, İsrail'in saldırılarında iki askerin hayatını kaybettiğini duyurdu. İran ordusu tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in gece İran'a düzenlediği saldırılarda iki askerin yaşamını yitirdiği belirtildi. Askerlerin hangi bölgede hayatını kaybettiği bilgisi verilmezken, konuyla ilgili detayların daha sonra açıklanacağı aktarıldı.

İRAN KARŞILIK VEREBİLİR

Suudi Arabistan, İsrail'in İran saldırısını kınarken, Tasnim haber ajansına konuşan bir İranlı yetkili, İsrail'in saldırılarına cevap vermeye hazırlıklı olduklarını ve "orantılı bir karşılık" verileceği söyledi.

İsrail saldırısı sonrası ABD ve İngiltere'den İran'a sürpriz çağrıİsrail saldırısı sonrası ABD ve İngiltere'den İran'a sürpriz çağrı

İsrail'den İran'a saldırı! Hangi hedefler vuruldu Savaş jetleri nasıl serbestçe girebildi?İsrail'den İran'a saldırı! Hangi hedefler vuruldu Savaş jetleri nasıl serbestçe girebildi?

MİSİLLEME SAVAŞI

İran ile İsrail arasında karşılıklı misillemeler devam ediyor. Bu kapsamda Tel Aviv yönetimi, gece saatlerinde İran'da bazı noktalara saldırılar gerçekleştirdi. İsrail ordusu, askeri hedefleri vurduklarını ve operasyonu tamamladıklarını ifade ederken, İran cephesi ise, saldırılar neticesinde kısıtlı bir hasar oluştuğunu söyledi.

ABD VE İNGİLTERE "ARTIK DURUN" DEDİ

ABD ve İngiltere hükümetleri, İran'a çağrı yaparak, İsrail'e karşılık vermemesini istedi. İki başkent de karşılık saldırıların durmasını ve gerilimin düşürülmesini talep etti.

KAYNAK: HABER7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 177
  • Misafir 16 dakika önce Şikayet Et
    inanmayın danışıklı dövüştür.
    Cevapla
  • Ahmet 17 dakika önce Şikayet Et
    Kafir toplulukları siz asıl yahudi itlerinize sahip olun sağa sola saldırıyorsunuz gerçi hanginiz hanginizin sahibi belli deyil az kaldı bu ateş sizide Cehennemin dibine gönderecek
    Cevapla
  • Aynen 25 dakika önce Şikayet Et
    İsraile de dur deseydiniz vurduktan sonra İrana dur diyorlar kafirler iyran İsraile karşılık vermeli daha öncede İsrail iranin güçlerine suykas lar düzenlemişti
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 30 dakika önce Şikayet Et
    Ali Cengiz oyunu .
    Cevapla
  • Balukçi 34 dakika önce Şikayet Et
    onuru ayaklar altında bir iran
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Uraloğlu duyurdu! Tarih belli oldu! 14 saatlik yol 3 saate inecek!
Öcalan’ı Türkiye’ye getiren Engin Alan'dan Bahçeli'nin çıkışıyla ilgili açıklama!