İsrail'le dalga geçti: İran'a saldırı kınanmayacak kadar zayıf

Irak'ta Ulusal Şii Akımı lideri Mukteda es-Sadr, İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının kınanmayacak kadar "zayıf" olduğunu belirtti.

İsrail'le dalga geçti: İran'a saldırı kınanmayacak kadar zayıf
İsrail'le dalga geçti: İran'a saldırı kınanmayacak kadar zayıf
GİRİŞ 26.10.2024 14:21 GÜNCELLEME 26.10.2024 14:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Irak'ta Ulusal Şii Akımı lideri Mukteda es-Sadr, X sosyal medya platformunda İsrail'in İran'a yönelik saldırısına ilişkin paylaşım yaptı.

Sadr, "Siyonist varlığın İran topraklarını bombalaması, her ne kadar bağımsız ve tam egemen bir devlete yönelik bir saldırı, terörist varlık ve onu destekleyen ABD tarafından uluslararası hukuk ve yasaların açık bir ihlali olsa da, bu saldırı kınanmayacak kadar zayıf ve küçüktür." ifadelerini kullandı.

Tüm İslam ve Arap ülkelerine ve insanlığa çağrı yapan Sadr, katliamları, terörizmi, çocukların ve sivillerin öldürülmesini durdurmaları için "uluslararası kibir güçleri"ne (İsrail, ABD ve onu destekleyen batı ülkeleri) baskı yapılmasını istedi.

Sadr, dünyayı yeni bir savaş tehlikesinden ve kanlı çatışmalardan kurtarmak için herkesi İsrail'i boykot etmeye, büyükelçiliklerini kapatmaya ve bu ülkeyle işbirliğini suç kapsamında değerlendirmeye çağırdı.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 14
  • Kul insan 34 dakika önce Şikayet Et
    İran münafık. Şii mezhebi yayarız diye şeytan Amerika İsrail İngiltere ile birlikte on binlerce ehli iman ehli sünnet samimi Müslümanları katlettiniz. Bunların hesabını vereceksiniz.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı. 1 saat önce Şikayet Et
    "İsrail'le dalga geçti: İran'a saldırı kınanmayacak kadar zayıf" Tencere dibin kara... Sanki münafık mecusi siyonist iblisi ezdi de...
    Cevapla
  • Erdoğan 3 saat önce Şikayet Et
    kesinlikle abd israil menşeli ürünleri eve sokmuyoruz hepsinin satışı iphone telofonlar dahil yasaklanmalı
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Zaten ! Birlikte TİYATRO oynuyorsunuz !? Oynayın mskalım !? Size, hepinize zamanı geldiğinde MEHMETCİĞİN tokadı indiğinde ? Savaş ne imiş görecdksiniz !? Oyuncular sizi ?!?!
    Cevapla
  • Ali 3 saat önce Şikayet Et
    Sadr ne kullanıyor acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NASA'dan Elon Musk için soruşturma talebi! Putin'le gizli görüşme
Birinci değişti! İşte Dünyanın en güçlü ordusu! Türkiye kaçıncı sırada?