Yahudi işgalciler zulme devam ediyor...Batı Şeria’da okula saldırı!

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler işgal altındaki Batı Şeria'nın doğusundaki Eriha kentinde Filistinlilere ait bir okula saldırdı ve camlarını kırdı.

GİRİŞ 28.10.2024 17:45 GÜNCELLEME 28.10.2024 17:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bedevi Haklarını Savunma Örgütü (BEYDER) Başkanı Hasan Melihat yaptığı yazılı açıklamada, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin Batı Şeria'nın Eriha kentinin kuzeybatısında yer alan El-Marecat bölgesindeki Arap el-Kaabine İlkokulu'na saldırdığını belirtti.

OKULA TAŞLI SALDIRI

Saldırganların okula taş atarak, camları ve güvenlik kameralarını kırdığını kaydeden Melihat, "Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırısından korkan okul yönetimi öğrencilerin sınıflardan çıkmasına izin vermedi" dedi.

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Arap el-Kaabine İlkokulu'na defalarca saldırıda bulunmuştu; en son eylül ayında İsrail askerlerinin eşliğinde gerçekleştirilen saldırıda Filistinli öğrenci ve öğretmenlerden 8'i yaralanmış, 2 kişi gözaltına alınmıştı.

7 EKİM'DEN BU YANA SALDIRILAR DAHA DA ARTTI!

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de 7 Ekim 2023'ten buyana İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 166’sı çocuk 763 Filistinli hayatını kaybetti.

KAYNAK: AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Haber editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

YORUMLAR 1
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    batı şeria niçin direnmiyor niçin hamasa destek olmuyor yahudiler onlara acımıyacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail parlamentosunda kavga! Lapid ile Ben-Gvir birbirine girdi: Tarihimizin en büyük...
Yavuz Ağıralioğlu yeni partiyi kurdu: İsmimize takılmayın...