Korkunç kaza! Kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 41 ölü

Meksika’nın güneyinde kamyon ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 41 kişi hayatını kaybetti.

Korkunç kaza! Kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 41 ölü
Korkunç kaza! Kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 41 ölü
GİRİŞ 09.02.2025 20:51 GÜNCELLEME 09.02.2025 21:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Meksika’nın Tabasco eyaletinde yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. Kazada 38 yolcu ve 2 şoför olmak üzere toplam 41 kişi hayatını kaybetti.


Yetkililer, şu ana kadar 18 kişinin kimliğinin tespit edildiğini belirtti.

Otobüs firması Tours Acosta, kazadan dolayı son derece üzgün olduklarını belirterek, kazanın nasıl meydana geldiğini ve otobüsün hız sınırını aşıp aşmadığını tespit etmek için yetkililerle çalıştıklarını açıkladı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Aslan 52 8 saat önce Şikayet Et
    söyleyecek birşey bulamıyorum artık
    Cevapla
  • Misafir 16 saat önce Şikayet Et
    Cep tel ile konuşma, 10 saatlik yolu tek şoför olarak ülkemizde şahit olduğumuz manzaralar. Hız konusunda da bir şeyler yapıyorlar kanaatimce.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayında 'şaibe' soruşturması! Kılıçdaroğlu ifadeye çağrıldı
Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets harita ile Türkiye ve Yunanistan'ı uyardı