Pakistan'da bombalı saldırı: 10 kişi öldü

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde, maden işçilerini taşıyan bir kamyonda meydana gelen patlamada 10 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Pakistan'da bombalı saldırı: 10 kişi öldü
Pakistan'da bombalı saldırı: 10 kişi öldü
GİRİŞ 14.02.2025 11:05 GÜNCELLEME 14.02.2025 11:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pakistan'ın Belucistan eyaletine bağlı Harnai ilçesinin Shahrag bölgesindeki kömür madenleri bölgesinde maden işçilerini taşıyan bir kamyonda patlama meydana geldi.

Patlamada ilk belirlemelere göre, 10 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Yetkililer, olayın yola döşenen bir patlayıcının infilak ettirilmesi nedeniyle yaşandığını değerlendirdiklerini kaydetti.

Belucistan eyaleti Başbakanı Sarfraz Bugti, yaptığı açıklamada, olayın terör saldırısı olduğunu bildirdi.

Can kayıplarından duyduğu üzüntüyü dile getiren Bugti, "terör belasının" kökünü kazıma sözü verdi.

Bugti, "Masum vatandaşları hedef alan teröristler, affedilmeyi hak etmiyor. Bu olaya karışan teröristler, en kısa zamanda adalete teslim edilecektir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • mevhibe inal 10 saat önce Şikayet Et
    Global Çete ve bir başka Böl-Sömür projesi. Rusyayı dışlamak, Çini çevrelemek, Müslüman ülkeleri bölmek için Belucistan projesi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'tan skandal Gazze açıklaması: Büyük tepki toplayacak!
Naci Görür 'zemini çürük' diyerek Bursa'yı işaret etti: Kenti depreme dirençli yapmalıyız!