Şiddetli fırtına 33 can aldı!

ABD'de Texas, Missouri, Oklahoma, Mississippi ve Alabama eyaletlerini etkisi altına alan şiddetli fırtına nedeniyle 33 kişi hayatını kaybederken en az 29 kişinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 16.03.2025 10:22 GÜNCELLEME 16.03.2025 10:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'de olumsuz hava koşulları, Texas, Missouri, Oklahoma, Mississippi ve Alabama eyaletleri başta olmak üzere ülkenin büyük kısmını etkisi altına aldı.

29 KİŞİ YARALANDI!

Binlerce kişinin evini kaybettiği fırtınalar sebebiyle can kaybının 33'ü bulduğu, en az 29 kişinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Eyalet yetkililerinden yapılan açıklamalara göre, Missouri'de 12, Misssippi'de 6, Kansas'ta 8, Arkansas ve Texas'ta 3'er, Oklahoma'da ise 1 kişi hayatını kaybetti.

KASIRGA ALARMI!

Meteoroloji yetkilileri, şiddetli fırtınanın hafta sonu devam edeceğini, Mississippi ve Alabama'da kasırganın etkili olacağını tahmin ediyor.

Yetkililer, ani sellere ilişkin de uyarıda bulunuyor.

KAYNAK: AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ayarcı 4 saat önce Şikayet Et
    Yüce Allah CC ABD'yi hortumlar, depremler, seller, fırtınalar velhasıl tüm doğa olayları ile yerle yeksan etsin.insaallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Stratejik hedefler için geliştirildi! Bayraktar KEMANKEŞ'ten başarılı Seyir Testi
CHP'li Enginyurt firari PKK'lının ayağına gitmiş! Almanya'da görüntülendiler