Son dakika... Avrupa ülkesinde gece yarısı facia: Can kaybı 59'a yükseldi

Son dakika... Kuzey Makedonya'da gece kulübünde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 59’a yükseldiği bildirildi.

GİRİŞ 16.03.2025 11:53 GÜNCELLEME 16.03.2025 16:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AFP'nin Kuzey Makedonya Cumhuriyeti resmi haber ajansı MIA'nın son dakika haberine göre Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece Kuzey Makedonya'da bir gece kulübünde çıkan yangında onlarca kişi hayatını kaybetti.

1500 KİŞİNİN KATILDIĞI KONSERDE FACİA!

Başkent Üsküp'ün yaklaşık 100 kilometre doğusunda yer alan Kocani kasabasındaki bir diskotekte yaklaşık 1.500 kişinin katıldığı bir konserde can kaybı 59'a çıktı

İŞTE YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ!

Piroteknik madde kullanımı sonrasında meydana gelen yangında, ilk belirlemelere göre, 100'den fazla kişi yaralandı. İçişleri Bakanlığı, etkinliğin organizasyonuyla herhangi bir bağlantısı olan tüm kişileri gözaltına aldı.

Ülkenin kuzeyindeki Koçana kasabasında binden fazla kişinin konser için toplandığı gece kulübündeki çıkan ve onlarca kişinin de yaralandığı yangında alevlerin kulübün tavanına ve çatısına sıçrayarak hızla yayıldığı öğrenildi.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Savcılıktan yapılan açıklamada, "Yangında ölen ve yaralananların sayısı belirlenmeye çalışılıyor" denildi.

Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Edeler 4 saat önce Şikayet Et
    Ramazan ayında nasıl bir organizasyon
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Biz üskübü müslüman olarak biliriz bu mübarek ramazan gününde diskotek yangını tövbe tövbe
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    çokta önemli değil herkes inancına göre yaşar ve ölür.
    Cevapla
  • Cemo 5 saat önce Şikayet Et
    Ramazan günü
    Cevapla
  • Ali 5 saat önce Şikayet Et
    Ateşlerin bol olsun kalanlara ibret olsun şu mübarek günlerde içip eğlenenlerin sonu böyle olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Stratejik hedefler için geliştirildi! Bayraktar KEMANKEŞ'ten başarılı Seyir Testi
Flaş kararın ardından Trump'a soğuk duş! Bunu beklemiyordu...