Tel Aviv, 5 saat boyunca bombaladı! Gazze cehenneme döndü!
Tel Aviv yönetimi, ateşkesi bozarak Gazze Şeridi'ne son 5 saat boyunca saldırı düzenledi. Düzenlenen saldırılarda şehit olanların sayısı 330'u geçti.
Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'deki ateşkes anlaşmasını hiçe sayarak, uluslararası ve insani tüm anlaşmaları ihlal ederek sivillere yönelik soykırımı sürdürdüğü belirtildi.
BEŞ SAAT ARALIKSIZ BOMBARDIMAN!
Açıklamada, İsrail'in Gazze'ye 5 saat boyunca düzenlediği saldırılarda ölenlerin ve kaybolanların sayısının 330'u aştığı ve onlarca yaralının olduğu kaydedildi.
Ölen ve yaralananların bir kısmı hastanelere ulaştırılırken, büyük bir kısmının bölgedeki kötü insani şartlar ve tüm kentlerdeki akaryakıt sıkıntısının ulaşımı felç etmesi nedeniyle henüz hastanelere nakledilemediği, ölenlerin ve kayıpların çoğunun kadın, çocuk ve yaşlılardan oluştuğu ifade edildi.
İSRAİL ATEŞKESİ BOZDUĞUNU DUYURDU
İsrail ordusu, siyasi kademenin talimatları doğrultusunda Gazze'ye geniş çaplı saldırıların yeniden başlatıldığını duyurmuştu.
İsrail Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada, saldırıların Başbakan Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Yisrael Katz'ın talimatlarıyla başlatıldığı ifade edilmişti.
Ateşkesi bozan İsrail'in Hamas'a karşı "gittikçe artan askeri güçle" hareket edeceği aktarılmıştı
-
Göze göz 4 saat önce Şikayet EtOlsun! Biz ne yiyeceğimizi, ne satın alacağımızı, aldıklarımızla nasıl gösteriş yapacağımı şaşırmış haldeyiz!Beğen
-
Şükrü gülmez 5 saat önce Şikayet EtEy güzel Rabbim İsrail'in ve ABD nin başına sağlam bir bela ver kendi dertlerine dussunler Allah'ım Amin amin amin inşaallahBeğen
-
Hakan TAŞÇI 6 saat önce Şikayet EtAllah israili ve yahudileri kahretsin.yok etsin.katil işgalci soykırımcı sömürgeci katiller amin Mübarek Ramazan gününde Allah sizede cehennemi yaşatsın amin inşallahBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 7 saat önce Şikayet Etİsrail, Allah'ın vaad etttiği gün hesap verecek bundan hiç şüphe yok. Ama biz özellikle kendini ben müslümanım diyen herkes, İslam ülkelesiyiz diyen ülkeler, sorumlu tüm insanlık buna izin vererek nasıl bir hesap vereceğiz, nasıl hesaba çekileceğiz...Beğen
-
simon türkler 7 saat önce Şikayet Etlanetli itrail ve abd Allah sizi yerle yeksan etsin.yok olursunuz inşallah.bunların bedelini bütün dünya ödeyeçek.bunlarla savaşmayan her devlet suçludur.Beğen