Erdoğan'ı hedef alan küstah açıklama sonrası Türkiye'den son dakika İsrail duyurusu
Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küstah sözlerle hedef alan sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Küstahça açıklamayı reddediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı küstah sözlerle hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
'KÜSTAHÇA AÇIKLAMAYI REDDEDİYORUZ'
Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Netanyahu hükümetinin Dışişleri Bakanı tarafından yapılan küstahça açıklamayı reddediyoruz. Söz konusu düzeysiz ve mesnetsiz iddialar, Netanyahu ve ortaklarının işledikleri suçların üzerini örtme çabasının bir parçasıdır.
Bu tutum, İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırımı hızlandıracağı ve bölgedeki diğer ülkeleri istikrarsızlaştırmayı amaçlayan faaliyetlerini yoğunlaştıracağı yönündeki endişelerimizi derinleştirmektedir.
'İSRAİL'İN HEDEF ALDIĞI MASUM SİVİLLERİN HAKLARINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
İsrailli yetkililerin propaganda faaliyetleri, Türkiye’nin hakikati en açık biçimde dile getirme kararlılığını asla sarsamayacaktır. İsrail’in hedef aldığı masum sivillerin yanında durmaya ve onların haklarını savunmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.
İSRAİLLİ BAKAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALDI
İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.
Erdoğan'a 'diktatör' diyerek hitap eden Saar şu ifadeleri kullandı:
Diktatör Erdoğan, anti-semitik yüzünü ortaya koydu. Erdoğan'ın hem bölge hem de kendi halkı için tehlikeli olduğu son günlerde ortaya çıktı. Umarız NATO üyeleri bunu anlarlar, hatta mümkünse bir saat önce anlarlar.
AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA: SAAR'IN SÖZLERİ YOK HÜKMÜNDEDİR
AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de İsrail Dışişleri Bakanı Saar'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, "Netanyahu’nun soykırımcı hükümetinin dışişleri bakanı Gideon Sa’ar’ın Cumhurbaşkanımıza yönelik sözleri yok hükmündedir.
Filistinlilere yönelik zulümleri ile Nazileri geride bırakan bu katliam şebekesi tüm insanlığın düşmanıdır.
Cumhurbaşkanımız insanlık cephesinin en gür sesidir. O nedenle insanlık düşmanı bu katliam şebekesi Cumhurbaşkanımızı hedef almaktadır. Cumhurbaşkanımızın bölge ve dünya barışını tehdit eden bu katliam şebekesiyle mücadelesi, tüm insanlığın onurunu koruma mücadelesidir." dedi.
-
Sena 3 hafta önce Şikayet Etİsrail kana doymadı bu soykırımcı İsrail destekçisi Amerika İsrail kukla devleti Amerika ne derse onu uyguluyorBeğen Toplam 1 beğeni
-
ANADOLU 3 hafta önce Şikayet Etİsraile uyarı; Euzubillahimineşşeyidanirracim.Bismillahirrahmanirrahim, Femen yağmel miskale zerretin hayren yarah, Vemel yağmel miskale zerretin ŞERRAN yarah, Sadakallahülazim. bekle ve gör...Beğen
-
Gültepeli,BjK 3 hafta önce Şikayet EtTürkiye'de ki israittlilerden cesaret alıyorlarr buu hainnlerr niye halen buu Türk düşmanlarını kovmuyor defetmiyoruzz REİS gerekirse Halk oylaması Referandum yapılsın yeterki kovulsun buu yılanlarr Türkiye'den israittlii hainnlerii kovv bee REİS saygılarBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 3 hafta önce Şikayet Etİsrailin sonu turk Arap yarimadasina tekrar sahip olduğu zaman gelecektirBeğen
-
canturk 3 hafta önce Şikayet Etyarım saaatte tum yuz yılda yaptıgını cıkartırız bunlar akıllanmayacaklar bır sabah ansızın hayalet sekılde hayal edemeyecegı seyler yapalım artık sınır katsayımızın uzerıne cıktılar yok edılmeyı hakedıyorlar rahat durmuyorlarBeğen