Husilerden son dakika açıklama! ABD, Yemeni vurdu! 3 kente 22 saldırı!
Son dakika... İran destekli Yemen Husileri, ABD’nin Sana’ya 11, Marib kentine 9, Hudeyde kentine bağlı Kızıldeniz’deki Kamaran Adası'na da iki hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.
Son dakika... Husilere bağlı El-Mesira televizyonu ile SABA haber ajansının haberine göre Husiler, ABD’nin Sana’ya 11, Marib kentine 9, Hudeyde kentine bağlı Kızıldeniz’deki Kamaran Adası'na da iki hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.
CAN KAYBI OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR!
Yemen'deki Husiler, ABD’nin söz konusu saldırılarında can kaybı olup olmadığına ilişkin bilgi paylaşmadı.
ABD’den de bu saldırılara ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.
YEMEN'E HAVA SALDIRILARI
Husiler, 7 Mart'ta yaptıkları açıklamada, İsrail'e Gazze'ye yardımların girişine izin vermesi için 4 gün süre tanıdıklarını, aksi takdirde İsrail'e karşı deniz operasyonlarını yeniden başlatacaklarını duyurmuştu.
ABD Başkanı Donald Trump ise Truth Social platformundan 15 Mart'ta yaptığı açıklamada, orduya Yemen'deki Husilere karşı "büyük bir saldırı" başlatma talimatı verdiğini açıklamıştı.
GERİLİM TIRMANIYOR!
Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi de ABD'ye ait uçak ve savaş gemilerinin Husilerin hedefi olacağını belirterek saldırılarını sürdürdüğü sürece deniz seferlerindeki engellemelerin Washington'ı da kapsayacağını söylemişti.
-
Misafir 1 hafta önce Şikayet EtKahrol katil Turmp ve ordusu hükümetiBeğen
-
Misafir 1 hafta önce Şikayet Etlanet olsun sana abd İsrailBeğen Toplam 1 beğeni
-
Erpınar 1 hafta önce Şikayet EtBüyük şeytan yahudilerin tam anlamıyla gayr-ı meşru çocuğu.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Mehmet Emin 1 hafta önce Şikayet Etİran'ın gazıyla mermiye kafa atan Yemenliler, Bu işin nasıl yapılacağını zamanı gelince görürsünüz.Beğen
-
Kurdi 1 hafta önce Şikayet EtFakir fukarayı katletmekle işgal ve sömürmekle israil ve batı kendi sonlarını hazırlıyor.Beğen Toplam 2 beğeni