Sağlık durumları kötüleşmişti...İsrail 10 Filistinliyi saldı!

İsrail'in sağlık durumlarının kötüleşmesi nedeniyle salıverdiği 10 kişi, Kerem Ebu Salim Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye girdi.

Sağlık durumları kötüleşmişti...İsrail 10 Filistinliyi saldı!
Sağlık durumları kötüleşmişti...İsrail 10 Filistinliyi saldı!
GİRİŞ 16.04.2025 15:10 GÜNCELLEME 16.04.2025 15:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Salıverilen Filistinlilerin İsrail hapishanelerinde maruz kaldıkları işkence nedeniyle psikolojik ve bedensel sağlık durumlarının kötü olduğu görüldü.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta bulunan Avrupa Hastanesi'ne nakledilen 10 Filistinlinin sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi.

KAYNAK: AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Vicdan 2 gün önce Şikayet Et
    İçlerini boşaltmıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Unutulan fay hattı uyandı: 23 milyon depreme hazırlanıyor!
15 bin öğretmen alımına ilişkin alan bazında kontenjan dağılımı açıklandı!