İsrailli Bakan Holokost'ta açlık çeken babannesini unutmadı ama Gazze'ye açlık dedi!
İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı holokostta açlıkla yıllarca savaşmış olan babaannesinin yaşadıklarını bilmesine rağmen Gazze'deki Müslümanlara aynısını veya daha fazlasını yaşatmaktan çekinmiyor!

İsrail’in Gazze Şeridi'ne uyguladığı insani yardım ambargosunu savunan aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, babaannesinin Holokost'ta (Yahudi soykırımı) çektiği açlığı anlattı.
'BABAANNEM DE AÇLIK ÇEKTİ'
Bakan Smotrich, X hesabından yaptığı paylaşımda, Holokost'tan sağ kurtulan Marian Miller'la bir araya geldiği görüntüleri paylaştı. İsrail'in Gazze Şeridi'ne 2 Mart'tan bu yana uyguladığı insani yardım ambargosunda direten Smotrich, Miller'la buluşmasında anneannesinin Holokost'ta çektiği açlığa değindi.
Smotrich, "Hikayelerinde tekrarlanan temel tema açlıktı. Babaannem sürekli açlıktan bahsediyordu. Birkaç yıldır yiyecek bulamadığı için sürekli aç kalan küçük bir kız. Gece gündüz, uyanıkken ve hatta uyurken gettoda ve ölüm yürüyüşlerinde - açlık" ifadelerini kullandı.
'HİÇBİR YAHUDİ ÇOCUK AÇLIK ÇEKMEMELİ'
Holokost'ta açlık çeken babaannesine yıllar sonra torununun "hiçbir çocuğun aç kalmaması için uğraşacağını" söylemek istediğini belirten Smotrich, İsrail'de, Gazze Şeridi'ne insani yardım ambargosunun sürmesini savunan siyasiler arasında yer alıyor.
'GAZZE'LİLERE BİR BUĞDAY TANESİ BİLE YOK'
Smotrich, 7 Nisan'da, Gazze Şeridi'ne "bir buğday tanesinin bile" girişine izin vermeyecekleri ifadelerini kullanmıştı.
İsrail'in 2 Mart'tan bu yana yardım girişlerini durdurduğu Gazze'de yaşayan yaklaşık 2,3 milyon Filistinli açlıkla mücadele ederken, yaşanan un ve yakıt sıkıntısı nedeniyle Gazze'de uzun süredir fırınlar üretim yapamıyor.
Birleşmiş Milletler ise ambargo nedeniyle Gazze'de insan yapımı açlık felaketi uyarısında bulunuyor.
Gazze'de 60,000 çocuk açlık sınırında...
Korkunç gerçek: İnsanlar açlık çekerken Gazze'de köpekler neden kilo almaya devam ediyor?
Açlık krizinin ortasında bir bebek: 4 aylık Savvar doğduğundan beri yeterli beslenemiyor...
UNRWA Gazze’deki krize dikkat çekti...“Açlık, silah gibi kullanılıyor!”
Avrupa Birliği: Gazze'de açlık bir silah olarak kullanılıyor
-
Misafir 1 gün önce Şikayet EtAllah hu teâlâ o siyonist yahudileri bir tek buğday tanesine muhtaç eyleye inşallah kahrı perişan eyleyeBeğen Toplam 3 beğeni
-
OFLİ 1 gün önce Şikayet EtBizi mazlumların intikamına memur kıl ya Rab.Beğen
-
Misafir 1 gün önce Şikayet Etkanınızda soyunuzda kurusunBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 gün önce Şikayet EtKuduz siyonist itleri, Cehennemin en harlı yerinde rezervasyonunuz tamamdır İnşaAllah.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Morelli 1 gün önce Şikayet EtSeytan irk kanserli kavim satanist tapanakcilar hitlerin heykelini dikecegizBeğen Toplam 1 beğeni