Nükleer deprem böyle görüntülendi

Kuzey Kore, Kim Jong-Un liderliğindeki ilk nükleer denemesini yaptı. Bunu ortaya çıkaran ise bir deprem oldu. Deprem anı amatör kamera tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 12.02.2013 21:37 GÜNCELLEME 12.02.2013 21:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore'de 4,9 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, Güney Kore, bunun, Kuzey Kore'nin yaptığı bir nükleer denemeden kaynaklanabileceğini  belirtmişti.

İlerleyen saatlerde  Güney Kore'nin değerlendirmesi doğru çıktı ve Kuzey Kore, nükleer denemenin başarıyla gerçekleştirdiklerini açıkladı.

YORUMLAR 2
  • kaan can 11 yıl önce Şikayet Et
    her devletin savunma hakkı var . amerikanın oldugu kadar korennde kendini savunma hakkı var her ulke nukler silaha sahp olma hakına sahip cunku birleir o silahı tehdit olarak kulanırke ben cevre felakti isteme deyip uzak durmak ahmaklık ..turkiyenind eolmalı bask ulkelinde olmalı yada tum dunyada imha eidlmeli uretlemsi yaskalanalı birleirnde varsa herkeste olabilir kimse samar oglanı deil atarım halara katlanmak zorunda diel israil sımarıklının arkasındada o yokmu elindeki nukleer silahlar
    Cevapla
  • Mevlüt oğuz 11 yıl önce Şikayet Et
    hadi büyük devletler. dünyanın sonunu böyle böyle getirecekler..nerdesin ey amerika ey israil bak nükleer bombaları var adamların hadi gidip saldırın..nerdesiniz.. sizin derdiniz başka doğru ya nükleer bahane
    Cevapla
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
Lübnan’da ikinci şok saldırı! Patlatılan ICOM marka telsizlerle ilgili Türkiye detayı