20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat ve sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Yakın tarihte gerçekleştirilen MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakatları yapılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan mülakatlar sonrasında adaylar arama motorlarında, "20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat ve sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanır?" sorularına yanıt arıyor. İşte 20 bin sözleşmeli öğretmenler hakkında güncel gelişmeler.

20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat ve sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat ve sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
GİRİŞ 22.07.2024 15:43 GÜNCELLEME 22.07.2024 16:31

20 bin sözleşmeli öğretmen atması mülakat ve sözlü sınavların sonuçları merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular sonrasında sözlü sınavlar 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü başlamıştı. Şimdi tüm dikkatler MEB'in 20 bin öğretmen mülakat sonuçlarına yöneldi. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat ve sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT VE SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması sözlü sınavları 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü yapılmıştı. Tüm mülakatlar, 20 ilde gerçekleşmişti.

2023 yılında 7-16 Nisan tarihleri arasında yapılan mülakat sonuçları 18 Nisan'da açıklanmıştı. Bu bağlamda 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının ağustos ayı içerisinde açıklanması bekleniyor. Mülakat sonuçlarına dair henüz resmi bir açıklama yoktur. Resmi bir açıklama geldiği vakit haberimize eklenecektir.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları bütün adayların sözlü sınav süreçlerini bitirmesinden sonra açıklanacak. Sonucun ne zaman açıklanacağına dair şimdilik resmi bir açıklama gelmedi. Öğretmen adayları sonuçları e-Devlet üzerinden kullanıcı adı ve şifresi ile öğrenebilir.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

TERCİH BAŞVURULARI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE OLACAK?

20 bin sözleşmeli öğretmen tercih başvurusu ile atama ve göreve başlamaya dair açıklamalar sözlü sınavların bitmesi ve sonuçlarının açıklanmasından sonra yapılacaktır.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
10 kişi kalan Milli Takım, Galler'den 1 puan aldı
Toprak Razgatlıoğlu kaza yaptı! Hastaneye kaldırıldı! Hafta sonu yarışamayacak