BİLSEM mülakat sonuçları! BİLSEM kayıtları nereden, nasıl yapılır 2024-2025?

2024-2025 eğitim ve öğretim yılında Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) kayıtlarının nereden, nasıl yapıldığı arama motorlarında araştırılıyor. Normalde 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü açıklanması beklenilen BİLSEM mülakat sonuçlarının, MEB tarafından henüz açıklanmamasından dolayı tüm dikkatler açıklanacak tarihe yöneldi. Peki, Bilim ve Sanat Merkezi mülakat sonuçları ne zaman açıklanır?

BİLSEM mülakat sonuçları! BİLSEM kayıtları nereden, nasıl yapılır 2024-2025?
BİLSEM mülakat sonuçları! BİLSEM kayıtları nereden, nasıl yapılır 2024-2025?
GİRİŞ 09.08.2024 09:44 GÜNCELLEME 09.08.2024 10:33

BİLSEM kayıtları nereden, nasıl yapılır sorusu sorgulanırken BİLSEM mülakat sonuçlarının ne zaman belli olacağı da araştırılıyor. BİLSEM’de müzik, resim ve bireysel yetenek değerlendirmelerinin 26 Temmuz’da tamamlanmasıyla birlikte tüm dikkatler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın sonuçları ne zaman açıklayacağı öğrenciler tarafından internette sorgulanıyor. Peki, Bilim ve Sanat Merkezi mülakat sonuçları ne zaman açıklanır?

BİLSEM KAYITLARI NEREDEN, NASIL YAPILIR 2024-2025?

BİLSEM’de eğitim almaya hak kazananlar açıklanan tarihlerde bağlı oldukları ildeki Bilim ve Sanat Merkezi’ne (BİLSEM) müracaat ederek kayıt işlemlerini kolaylıkla yapabilirler.

BİLİM VE SANAT MERKEZİ MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Normalde BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçlarının 31  Temmuz 2024 tarihinde açıklanması bekleniyordu fakat sonuçlar henüz erişeme açılmadı.

Sonuçların bu hafta açıklanacağı düşünülüyor.

BİLSEM GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Giriş belgeleri öğrencilerin kayıtlı olduğu okul müdürlüklerinden alınacaktır.

BİLSEM KAZANMAK İÇİN KAÇ PUAN GEREKLİ?

Bilim ve Sanat Merkezlerinde (BİLSEM) eğitim almak isteyen öğrenciler yetenek alanlarına göre değerlendirmeler yapılıyor. Tüm sınıf düzeylerinde genel zihinsel yetenek alanında 130, resim yetenek alanında 85, müzik yetenek alanında ise 70 taban puan belirlenmiştir.

MÜLAKAT SONUÇLARI NEREDEN, NASIL SORGULANIR?

BİLSEM mülakat sonuçları https://www.meb.gov.tr/ adresinden sorgulanacak.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den son dakika Ayşenur Eygi açıklaması!
İzmir'de Kerem'in gecesi! Millilerimiz şov yaptı