KPSS önlisans sınav yerleri açıklandı mı? KPSS-2024 önlisans sınav yeri sorgulama...

KPSS 2024 önlisans oturumları için geri sayım başladı. Yakın zaman önce başvuru süreci tamamlanan KPSS önlisans oturumuna az bir zaman kala, sınav giriş yerleri merak konusu oldu. 2024 yılı KPSS takvimine göre, KPSS Önlisans sınavı 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Peki sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

KPSS önlisans sınav yerleri açıklandı mı? KPSS-2024 önlisans sınav yeri sorgulama...
KPSS önlisans sınav yerleri açıklandı mı? KPSS-2024 önlisans sınav yeri sorgulama...
GİRİŞ 23.08.2024 09:32 GÜNCELLEME 23.08.2024 09:36

2024 KPSS önlisans sınavı öncesinde en çok araştırılan konulardan biri de sınav giriş belgesi oldu. KPSS Önlisans oturumu için artık son hazırlıklarını yapan adaylar, bir yandan da sınav yerleri bilgisini içeren sınav giriş belgesini kontrol ediyor. Sınavlara kısa bir süre kala, sınav giriş belgelerinin ne zaman erişime açılacağı merak konusu oldu. 

KPSS SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS önlisans sınav giriş belgeleri henüz açıklanmadı. Söz konusu belgelerin sınavdan 10 gün önceye kadar adayların erişimine açılması bekleniyor. Buna göre; KPSS sınav giriş yerlerinin Ağustos ayının son haftasında açıklanacağı tahmin ediliyor.

KPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ NASIL SORGULANIR?

KPSS sınav giriş yerleri, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranı üzerinden erişime açılacak.

KPSS sınavlarına katılım sağlayacak adaylar, https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden sınav giriş yerlerine erişim sağlayabilecek.

Ahmet Işık Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Herkes merak ediyordu! TFF'den yabancı kuralı açıklaması!
Çirkin sözlerine tepki seli! Gazeteciler Fatih Altaylı'yı kendi sözüyle vurdu