BESYO tercihleri ne zaman başlayacak 2024? BESYO tercihleri nasıl yapılacak?

2024 yılında yapılan YKS Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) 20 ila 26 Ağustos 2024 tarihlerinde yapıldı. Parkur sınavlarının sonrasında tüm dikkatler BESYO tercih tarihlerine yöneldi. Peki, BESYO tercihleri ne zaman başlayacak 2024? BESYO tercihleri nasıl yapılacak?

BESYO tercihleri ne zaman başlayacak 2024? BESYO tercihleri nasıl yapılacak?
BESYO tercihleri ne zaman başlayacak 2024? BESYO tercihleri nasıl yapılacak?
GİRİŞ 29.08.2024 13:11 GÜNCELLEME 29.08.2024 13:11

BESYO tercihleri ne zaman başlayacak 2024? BESYO tercihleri nasıl yapılacak? sorularının yanıtları arama motorlarında araştırılıyor. ÖZYES kapsamında alınan BESYO sınav süreci sona erdi. 

26 Ağustos'ta sona eren sınav ardından tercih süreci için kollar sıvandı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı ile spor programlarına alacağı öğrencilerin seçimi ve yapılan tercihlere göre yerleştirilme işlemleri ilk defa ÖSYM tarafından yapılacak.

BESYO TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2024?

BESYO tercihlerine dair ÖSYM tarafından şimdilik bir tarih bilgilendirilmesi yayınlanmadı. ÖSYM tarafından BESYO tercihlerine dair açıklama geldiği vakit haberimize ekleyeceğiz.

Ayrıyeten tercih sürecine dair bilgilendirmeler ÖSYM resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından açıklanacak.

YKS ek tercih sürecinin devam etmesinden dolayı BESYO tercih sürecinin eylül ayı ortasına kadar başlayacağı düşünülüyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şin Bet eski direktöründen İsrail'i kızdıracak itiraf! "Ben Filistinli olsaydım..."
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor - Beşiktaş maçı için devreye girdi!