KYK Yurt Time Spor sonuçları nereden öğrenilir? Yurt Time Spor Projesi nedir?

KYK Yurt Time Spor sonuçları açıklandı. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda düzenlenecek Yurt-Time Spor Projesine başvuru e-Devlet platformundan yapılmaktadır. Peki, KYK Yurt Time Spor sonuçları nereden öğrenilir? Yurt Time Spor Projesi nedir?

KYK Yurt Time Spor sonuçları nereden öğrenilir? Yurt Time Spor Projesi nedir?
KYK Yurt Time Spor sonuçları nereden öğrenilir? Yurt Time Spor Projesi nedir?
GİRİŞ 26.09.2024 13:42 GÜNCELLEME 26.09.2024 13:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

KYK Yurt Time Spor sonuçları açıklandı. Her yıl erişime açılan Yurt Time Spor Projesi, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında konaklayan öğrenciler için 2024 yılında da erişime açıldı. Peki, KYK Yurt Time Spor sonuçları nereden öğrenilir? Yurt Time Spor Projesi nedir?

KYK YURT TİME SPOR SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında hayata geçirilen Yurt Time Spor projesinin başvuru sonuçları bugün açıklandı.

1 Ekim – 31 Ocak tarihlerinde birinci dönemi uygulanacak projeye 88 bin 160 öğrenci başvuruda bulundu.

Akademik başarı ve burs/kredi durumu baz alınarak değerlendirilen başvuruların sonucuna göre projenin ilk döneminde 9 bin 585 öğrenci görev alacak.

KYK YURT TİME BAŞVURU SONUCU NEREDEN ÖĞRENİLİR?

KYK Yurt Time başvuru sonucu "https://www.turkiye.gov.tr/genclik-ve-spor-yurt-time-spor-projesi-basvurusu" adresinden öğreniliyor.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ŞARTLAR NELER?

Yurt Time Spor projesine katılmak için gerekli şartlar belli oldu. Resmi kayıtlı olarak GSB yurtlarında kalan birinci sınıfın ikinci dönem ve üstü sınıflarda eğitim gören öğrenciler başvuruda bulunabilecek.

YURT TİME SPOR PROJESİ NEDİR?

KYK Yurt Time Spor Projesinde gençler, kütüphane, genç ofis, eğitim asistanlığı gibi yirmi altı farklı çalışma alanında görev alabiliyor.

Günde iki, haftalık sekiz saat görev alarak harçlıklarını çıkaran gençler, ayrıca göreve başlamadan önce beş dakikalık spor egzersizleri yaparak sporu yaşam felsefesi olarak görebiliyor.

KYK Yurt Time Spor Projesi için başvurular e-Devlet platformundan alınıyor. Başvurularda öğrenci seçimleri, akademik başarı baz alınarak yazılım üzerinden tamamen şeffaf bir şekilde yapılmaktadır.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Bir Dost 9 saat önce Şikayet Et
    Lütfen haberlerde kullandığınız kelime ve görsellere dikkat edin. Tüm bakanlıkların logosu 2018 yılında değişti. Ayrıca Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) eski isim, orası artık T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı bir genel müdürlük. Yani Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) olarak düzeltmeniz lazım. bknz. GSB Resmi web sitesi
    Cevapla
  • Safa 11 saat önce Şikayet Et
    YURT TİME ne demek ? Time nin türkçesi yok mu ?!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika... Başkan Erdoğan'dan sert çıkış: Bu utanç vesilesi, bu bir ihanettir!
Hizbullah’ın İHA birim komutanını öldürüldü