Öğrencileri ilgilendiriyor! Süreç bugün resmen başlıyor

2024-YKS ek yerleştirme için tercihler başlıyor. Adaylar tercihlerini bugün saat 11.00'den 11 Eylül'e kadar yapabilecek.

GİRİŞ 06.09.2024 07:26 GÜNCELLEME 06.09.2024 09:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM), internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2024-2025 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yapılacak.

Buna göre adaylar, 2024-YKS Ek Yerleştirme için tercihlerini bugün saat 11.00'den 11 Eylül günü saat 23.59'a kadar yapabilecek.

Adaylar tercihlerini, T.C. kimlik numarası ve şifresiyle ÖSYM'nin "ais.osym.gov.tr" adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • taner hekimoğlu 2 hafta önce Şikayet Et
    Atılan öğrenciler için de süreç başlasa.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu insanlar ne zaman tercih yapacak, ne zaman yer yurt bulacak. Allah aşkına bu nasıl bir takvimdir. Bu saatte hala ek tercih mi olur. YÖK eline yüzüne bulaştırınca ondan sonra üniversitelerin açılmasını erteliyor.
    Cevapla
  • Aleyna 2 hafta önce Şikayet Et
    En iyi üç meslek 1 VETERİNER 2 MÜHENDİSLİK 3 DİL VE KONUŞMA TERAPİSTİ DOKTORU
    Cevapla
  • Meslekli Saime 2 hafta önce Şikayet Et
    Geleceğin ve günümüzün meslegi iş bulmak kolay olan ve doktor muamelesi gören süper meslek kesinlikle tercih Edin dua edersiniz KONUŞMA VE DİL TERAPİSTİ bölümü Cocuklar intetnet ve telefon yüzünden geç konuşur oldu devlet hastaneleri dahil her yerde bu poliklinik açılmaya başladı.
    Cevapla
  • Yerlesemeyen genç 2 hafta önce Şikayet Et
    Devlet üniversitelerinde Heryer dolmuş zaten gençlerimizi özel üniversitelere mahkum ettiler bu sene ne diyelim sağlık olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lübnan'da son durum ne? Kara saldırısı bekleniyor mu?
Yeni yüzer doğal gaz üretim platformu Türkiye'de