Bursa'da okuldaki 'kapı' olayıyla ilgili okul müdürü açığa alındı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir ortaokulda, müdür yardımcısının odasının kapısını kırdığı öne sürülen okul müdürü E.K.K. açığa alındı.

GİRİŞ 20.09.2024 12:03 GÜNCELLEME 20.09.2024 18:49
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi'ndeki bir ortaokulda müdür yardımcısı D.K.'nin kullandığı öne sürülen odanın kapısını kırdığı için hakkında Bursa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme ve soruşturma başlatılan okul müdürü E.K.K. açığa alındı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünce sosyal medya hesaplarından, "Bir okulda, okul müdürü güç kullanarak müdür yardımcısının kapısını kırdı" haberine ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, "Valiliğimizce inceleme ve soruşturma başlatılmış olup ilgili kişi açığa alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesi kullanıldı.

Okul müdürü E.K.K. hakkında Bursa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan soruşturma devam ediyor.

OKUL MÜDÜRÜ KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Okul Müdürü E.K.K., yaşanan kapı olayıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

Oda müdür yardımcısı odası değildir. Odanın kapısının tek anahtarı bir müdür yardımcısı tarafından gasp edilmiş ve anahtar ilgili kişiden hem sözlü hem de yazılı olarak istenmesine rağmen müdür yardımcısı tarafından görevlilere teslim edilmemiştir.

Odanın içindeki tuvalet okul öncesi öğretmenleri tarafından kullanıldığından ve anahtar teslim alınamadığından kapı görevliler tarafından zorla açılmış ve iç bölümdeki tuvalet öğretmenlerin kullanımına tekrar sunulmuştur. 

Fakat olay, müdür yardımcısı odasına zorla girilmesi olarak lanse edilmiş ve yanlış bir algı oluşturulmuştur. Halbuki ilgili birimlere başvurularak konuyla ilgili resmi yazı ve tutanaklara ulaşılabilir.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 203
  • Recep 3 saat önce Şikayet Et
    Müdür haklıyken bu hareketle haksız duruma düştü
    Cevapla
  • Cem 3 saat önce Şikayet Et
    Babanın malı açmak zorunda bence suç tananem kadında sonucda okulun yöneticisi vardır. Müdür sonuna kadar haklı
    Cevapla
  • Sinan 3 saat önce Şikayet Et
    Herkes inancını özgürce yaşamalı saygı duyulmalı, kimin kimden daha imanlı, vicdanlı, inançlı olduğunu Allah bilir kul kulluğunu yapsın o kadar
    Cevapla
  • MSELİM 3 saat önce Şikayet Et
    bu hareket bir okul müdürüne hiç yakışmadı hele bir bayana karşı çok kaba bu adam bir masa kapınca kendini kral zanneden görgüsüzleri hatırlattı bana bunlara müdüdürlük çok ağır gelir tuvalet temizlettireceksin
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Burda devlet malına zarar var hesabı sorulmalı zaten bunun gibi öğretmenlerin yetiştirdiği çocuktanda insanlığa fayda olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3. Dünya Savaşı için tarih verdiler! 50 yıl içinde çok şey değişecek...
Rusya'dan son dakika Akkuyu açıklaması: 'Sorun tamamen çözüldü'