15 bin sözleşmeli öğretmen müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Temmuz ayında 15 bine yakın sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.

15 bin sözleşmeli öğretmen müjdesi
15 bin sözleşmeli öğretmen müjdesi
GİRİŞ 02.06.2011 10:18 GÜNCELLEME 02.06.2011 10:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Temmuz ayında 15 bine yakın sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Bakan Çubukçu, burada gazetecilerin sorusu üzerine, 1 Haziran'da gerçekleştirilen atamalarda, sözleşmeli pozisyondan kadroya alınan yaklaşık 15 bin sözleşmeli öğrenmenin yerine atama yapılacağını söyledi.

Bakan Çubukçu, ''Sözleşmeli öğretmen atamaları için 28 Haziran ile 4 Temmuz arasında başvuruları alacağız, 6 Temmuz'da atamaları gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 15 bine yakın öğretmen ataması yapılacak'' dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Haziran'da yaptığı atamayla, 28 bin 486 öğretmen adayının atama hayalini gerçekleştirmiş, söz konusu atamayla 14 bin 277 sözleşmeli öğretmen de kadrolu olmuştu.

YORUMLAR 8
  • MURAT ENGİN 13 yıl önce Şikayet Et
    KPSS ve atanamama rezaleti.. Merhabalar; Bu ülkede okumak ve kendini geliştirmek uğruna yıllarını harcayan insanlarız. Düştüğümüz durum artık içler acısıdır. Eğer atanmayacaksak yıllarımız üniversitelerde heba edilmemeli. Hükümetin artık geçmişe sünger çekip gelecekte birikmelerin olmaması için önlem alaması gerekiyor. Çözüm için insanların yalvarmasını mı bekliyorsunuz? yoksa Yunanistan İspanya gibi protestolar mı artsın istiyorsunuz? lütfen artık buna bir çözüm....
    Cevapla
  • kerem yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH HAKKIMIZI YANINIZA KOYMASIN !!!. tarih öğretmeniyim. 9 yıldır atanamıyorum. 78 puan almama rağmen atanamadım. ama o kadar çok rehber ve anaokulu öğretmeni alıyorlar ki rehber öğretmen olmak için kpss sınavına girip adını soyadını yazdıktan sonra çıkmak yani 0 puan almak yeterli.. kopya çekildiği kesinleşen 2010 kpss puanı ile inanılmaz bir alım yapıldı ama yine aynı branşlara. 85 alan fizikçi arkadaşım atanamadı ama 71 puanla felsefeci 0 puanla rehberlikçi atandı.. ağustosta tek atama yapacağız dediniz ona göre sınava hazırlandık ve hazırlanıyoruz şimdi ağustosta 10.000 alacağız diyorsunuz. şu mübarek günde sizi Allah'a (c.c.) havale ediyorum..
    Cevapla
  • murat ÖZTÜRK 13 yıl önce Şikayet Et
    size bela okumak istemiyorum şu mübarek günde ama insanı zıvanadan çıkarıyorsunuz !!!. siz değil miydiniz artık yılda 1 kez atama yapılacak diyen. artık yıl içinde atama yok diyen. seçim öncesi nerden aklınıza geldi 45 bin öğretmen atamak ??? bu kadar alenen seçim yatırımı yapılır mı ??? bu atamalarda kimin aklı, fikri, onayı varsa hepsine hakkım haram olsun. biz de enayi gibi ders çalışıyoruz. bütün şevkimi kırdınız Allah sizi bildiği gibi yapsın inşAllah ...!
    Cevapla
  • ziyaretçi 13 yıl önce Şikayet Et
    zihniyete bak.... bu atama da olursa AKParti için 15.000 oy demektir.Ama KPSS sınavının olacağı temmuzda yeni sınava giren 400 Bin öğretmen adayı ve ailesini düşünemiyorum.Ak Parti kendi eliyle sonunu hazırlıyor.
    Cevapla
  • lich azalin 13 yıl önce Şikayet Et
    Teknik eğitime bari bunda kadro ayırın. %1 bile vermediniz bari bu atamada ayırın teknik eğitime . madem meslek lisesi memleket meselesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Immobile'nin gecesi! Kartal, Kayseri'de yüksekten uçtu
Polis katilinin kirli geçmişi! 11 yıllık cezası 'saygı indirimi’ ile 3 yıla inmiş