Elazığ

Okulda yine şiddet: Kopya çekerken yakalanan öğrenci dehşet saçtı

15:53 14 Mayıs 2024 29 Yorum Var
Okulda yine şiddet: Kopya çekerken yakalanan öğrenci dehşet saçtı

Elazığ’da sınav esnasında kopya çekerken yakalanan öğrenci, öğretmenini bıçakladı.

Olay merkezde bulunan Limak Ortaokulunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Limak Ortaokulunda sınavda olan 8'inci sınıf öğrencisi A.B., kopya çekmeye yeltendi. Sınıfta bulunan sosyal bilgiler öğretmeni A.K., kopya çektiğini fark ettiği öğrenci A.B.'nin sınav kağıdını aldı. Bir süre kağıdını almak için ısrarcı olan ortaokul öğrencisi A.B., kağıdını alamayınca yanında bulunan bıçağı çıkardı. Öğrenci, yanına koştuğu öğretmen A.K.'yi bacağından yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı. Öğretmenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından öğrenci gözaltına alındı.

YORUMLAR

29 Yorum Var
  • İsm 3 ay önce Şikayet Et
    8.öğrencisine ne ceza verecekler bakalım, ortaokulda disipilin cezası bile yok.
    Cevapla
  • b e n c e 3 ay önce Şikayet Et
    İlköğretimi kim niçin 8 yıla çıkarmıştı? Sonuç ne oldu? Üstüne üstlük lise zorunlu hale geldi. Sanayide usta kalmadı. Okumak istemeyeni zoraki okutursan sonuç bu olur.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Çocuk dersle kitapla alakası ilgisi yok her gün okula geliyor öğretmenin kızmaya bile hakkı yok
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Okumayacak ve kafası çalışmayan okuyamayacak çocukları okutmak için uğraşırsan böyle olur. Derhal 4+4×4 zorunlu eğitim iptal edilmeli. Bu ülkeye inşaat işçisi sanayi işçisi çiftçi çoban çırak vb. de lazım.
    Cevapla
  • Kısır döngü 3 ay önce Şikayet Et
    Gençler birilerinin ürünleridir. Herkes okula yükleniyor da bu çocuk daha Bebekken doğruyu eğriyi öğretmesi gereken anne babası doğru erdemlere sahip olmayıp çocuğuna da doğru örnek olmadığı için Vicdan gelişimini Öz bilinç özsaygı Öz sorumluluk yeterliliklerini kazanamadığı için okula da gidip sorun çıkartıyor, sorunlu öğrencilerin ailesinde sorun şiddet var. O cocuklar aile olunca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.