Elazığ

Sırtındaki çuvalla kaçmaya çalıştı: Osmanlı tokadı gibi ceza yedi!

17:32 31 Ocak 2025 6 Yorum Var
Sırtındaki çuvalla kaçmaya çalıştı: Osmanlı tokadı gibi ceza yedi!

Elazığ'da soyu tehlike altında olan dağ keçisini avlayan ve parçalara ayıran şüpheliye 650 bin lira idari para cezası kesildi.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Sugözü Mahallesi'nde avlanması yasak olan dağ keçisi avlayan şüpheli C.Ö., jandarma ekiplerini görünce kaçmaya başladı. 

ÇUVAL İÇERİSİNDE DAĞ KEÇİSİ ETİ ÇIKTI 

Ekipler tarafından yakalanan C.Ö.'nün sırtında taşıdığı çuvalın içerisinde parçalara ayrılmış dağ keçisi eti ve 1 adet ruhsatlı av tüfeği ele geçirildi.

C.Ö. gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemeler idari yaptırım yapılmak üzere Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Şüpheliye 650 bin lira idari para cezası kesildiği öğrenildi. 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • ahmet faik 1 ay önce Şikayet Et
    adamları aç bırakdınız daga avlanmaya cıktılar neyapsınlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kim av kim avcı 1 ay önce Şikayet Et
    Üç kardeştik çıktık geyik avına türküsünü çok dinleyip etkisinde kalmış anlaşılan, ava giden avlanır ?!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • celik 1 ay önce Şikayet Et
    nasil kiydin o hayvana alcak zehir zikimyeseydin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • eko 1 ay önce Şikayet Et
    işte ceza böyle olacak, bir daha bu işe teşebbüs etmeyecek.. elinize sağlık..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Murat'lardan biri... 1 ay önce Şikayet Et
    O cezayı yedi de,şimdi o taze eti kim yedi...?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.