Fuhuş çetesinden vahşi cinayet!

Başkentte bir fuhuş çetesi kendileri için çalışmaya ikna edemedikleri kadını öldürdükten sonra kadının mal varlığına kondular. Talihsiz kadının cesedi otoban kenarında gömülü olarak bulundu.

Fuhuş çetesinden vahşi cinayet!
Fuhuş çetesinden vahşi cinayet!
GİRİŞ 23.05.2011 13:48 GÜNCELLEME 23.05.2011 13:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü İzmir'de yaşayan bir kadının 29 yaşındaki kardeşi Gönül S.'nin 28 Şubat 2007 tarihinde kayıp olduğu ihbarı üzerine bir çalışma başlattı. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri fuhuş yaptığı Gönül S.'nin bağlantılı olduğu kişileri takibe aldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda kadının Kenan G. ve Cavit A.'nın aralarında olduğu bir şebeke tarafından fuhuş yaptırılmak istendiği belirledi. Şebeke, kendileri için çalışmaya ikna edemedikleri kadına zorla senet imzalattı. Gönül S. daha sonra öldürüldükten sonra Güney Çevre Otobanyolu Karataş Viyadüğü yakınlarında yol kenarına gömdükleri belirlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri çete üyelerin telefonların bu bölgede sinyallerini tespit ederek dedektör köpeklerle arama yaptı. Yapılan arama sonucunda talihsiz kadının cesedi bir metre derinlikte bulundu. Yapılan incelemede kadının ellerinin dikenli telle bağlandığı ve işkence ile öldürüldüğü tespit edildi. Kadının canlı canlı gömülüp gömülmediğinin yapılan otopsiden sonra ortaya çıkacağı ifade edildi.

Yapılan tespitlerin ardından Ankara, İzmir, İstanbul, Van, Mersin ve Adana illerinde eşzamanlı operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda aralarında Kenan G. ve Cavit A.'nın da olduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların Gönül S.'ye zorla 11 adet senet imzalattığı belirlendi. Kadını öldüren çete üyeleri daha sonra zorla imzalattırılan senetlerden dolayı icra takibi yaptırdıkları ve kadının Ankara'daki 3 adet evine el koydukları ortaya çıkarıldı.

Operasyonda, 2 adet tabanca, 1 adet otomatik tüfek, bu silahlara ait çok sayıda mermi, 1 adet sustalı bıçak, uyuşturucu ve uyarıcı madde, sahte nüfus cüzdanları, 1 adet sallama tabir edilen bıçak, çetenin harcamalarını tuttuğu ajanda, senetler ve çeşitli belgeler ele geçirildi.

Zanlıların polis sorgusunun ardından, adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • noruyon noruyum nordun norek 13 yıl önce Şikayet Et
    BOYLE HABERLERE DİGGAT EDİN. çunkü meehpnin oyları artıyomuş.meeehp içerisinde at-avrat-silah maneviyatı güçlüdür ama at öldü,avrat kötü yola düştü,silah da ergenekonun eline geçdi.dur bahalım nolacah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cem Garipoğlu'nun DNA raporunun ardından Karabulut ailesinin avukatından açıklama
En yaşlısı 88 yaşında! İşte Dünya liderlerinin gerçek yaşları...