Küçük hırsızlar kameraya yakalandı!

Şanlıurfa'da 3 ay önce bir cep telefonu dükkanına giren ve yaşları 12 ile 14 arasında değişen iki çocuk, 2 bin TL değerindeki cep telefonunu çalma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 12.12.2011 12:55 GÜNCELLEME 12.12.2011 12:55

Olay, 3 ay önce Hacı Bayram Mahallesi'nde bulunan bir cep telefoncu dükkanında meydana geldi. Dükkanın kalabalığından yararlanın iki çocuk, dükkana gelerek hırsızlık yapmak istedi. Çocuklardan biri dışarıda beklerken, diğer çocuk, telefonların bulunduğu bölüme geldi. Dükkan çalışanlarının müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilen küçük hırsız, elini masanın alt bölümünden uzatarak, 2 bin TL değerindeki cep telefonunu alıp arka cebine kattı.

Telefonu aldıktan sonra dışarıya çıkan hırsız, kapıda beklediği arkadaşı ile birlikte hızlıca koşarak olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, 2 bin TL değerindeki telefonun yerinde olmadığını fark eden dükkan çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasından yola çıkarak hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

2 bin TL değerindeki cep telefonunun çalındığını belirten iş yeri sahibi, "3 ay önce iki çocuk dükkanımıza geldi. O günde burası baya bir yoğundu. Boyu masayı geçmeyen küçük bir çocuk geldi. Ona ne gezdiğini sordum oda telefon faturası yatıracağını söyledi. Arkadaşımız yaklaşık 2 bin TL değerindeki telefonu bilgisayarın yanına indirmişti. Çocukta bunu fırsat bilerek, fırsattan istifade telefonu alıp arka cebine koydu. Dışarıda da bekleyen bir arkadaşı vardı zaten iki kişiydiler. En son çocuk telefonu aldıktan sonra kaçıyorlar. Sonra şikayette bulunduk emniyet görevlileri geldi, kamera kayıtlarını inceledi, hırsızların yakalanması için araştırma yapıyorlar" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lübnan’da ikinci şok saldırı! Patlatılan ICOM marka telsizlerle ilgili Türkiye detayı
Yabancı bir ülkede pitbull cinsi köpek polise saldırırsa ne olur?