Kurbanlarını ilaçla uyutup gasp etmiş

İstanbul'da tanıştığı erkeklerin içeceğine ilaç katıp uyuttuktan sonra gasp ettiği öne sürülen kadın gözaltına alındı.

GİRİŞ 18.10.2012 11:30 GÜNCELLEME 18.10.2012 12:23

Harbiye Polis Merkezi'ne başvuran İ.A. (57) 18 Eylül'de Şişli'deki bir simitçide tanıştığı kadın tarafından gasp edildiğini belirterek şikayetçi oldu. İ.A. ifadesinde, "Benimle samimiyet kurdu. Birlikte bir marketten alışveriş yaptık. Daha sonra bizim eve gittik. Meyve suyuma kattığı ilaçla beni uyuttu. Ardından 2 bin 300 lira, cep telefonu ile kredi kartımı gasp etti. Kredi kartımdan da 180 lira para çekmiş." dedi.

Sevk edildiği mahkemece tutuklanan Hesna P.'nin (37), gasp ettiği kişilerle çeşitli yerlerden alışveriş yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Müracaat üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, ikilinin tanıştıkları simitçinin ve alışveriş yaptıkları marketin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, İ.A. ile kendisini gasp ettiğini ileri sürdüğü kadının alışveriş yaptıkları anın kameraya yansıdığı ortaya çıktı.

İncelenen görüntülerden kimliği belirlenen Hesna P., Şişli'deki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Hesna P., uyutulduktan sonra gasp edilen İ.A. ile aynı yöntemle 200 lirası gasp edilen Ö.Ç. (82) tarafından teşhis edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Hesna P., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti