Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakan Bayraktar'ın kanser hastası genç kızı ağlatmadığını, yardım ettiğini bildirdi.

Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama
Kanser hastası genç kızla ilgili açıklama
GİRİŞ 14.04.2013 22:24 GÜNCELLEME 14.04.2013 22:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın Edirne programı sırasında, önünü kesen ve ağlayarak yardım isteyen kızı, "ağlatmadığı, yardım ettiği" belirtildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Edirne programı sırasında önünü kesen ve ağlayarak yardım isteyen kıza yardım etmiştir. Bayraktar, Edirne Valisi Hasan Duruer'e de bu konuyla ilgili olarak talimat vererek, konunun çözülmesini istedi.
Söz konusu öğrenciyi Valiliğe davet eden Hasan Duruer konuya çözüm bulmak için gerekenin yapılacağını ifade etmiştir. Sayın Bakanın yardım sözüne rağmen konunun basında: 'Bakanın cevabı öğrenciyi ağlatmıştır' şeklinde yer alması üzüntüyle karşılanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Bakan Bayraktar'ın, Edirne programında yanına yaklaşarak kanser hastası olduğunu söyleyen genç kız, tedavisi için kullandığı ithal ilaçların yurt dışından getirilme sürecinde zorluk yaşadığını ifade ederek yardım istemiş, Bakan Bayraktar da genç kıza geçmiş olsun dileğinde bulunarak bir miktar para vermiş, yanlış anlaşıldığını belirten genç kız Bayraktar'a parayı iade ederek bölgeden uzaklaşmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 19
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne Mutlu Türküm Diyene. " Bir kez gönül yıktın ise, Bu kıldığın namaz değil. Yetmiş iki millet dahi. Elin yüzün yumaz değil. " Hele hele bir de hasta bir kızın kalbini ve gururunu kamu alem içinde kırıyor ve onu parayla.... Zor işin çok zor.
    Cevapla
  • Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet Et
    Ergenekondan içeri atmasalar bari kızı.. Düşünün Obama, kendisine gelip sıkıntısını anlatmak isteyen Amerikalı kanser hastası bir kızı dinlemeyip başından savmak için çıkarıp 300 dolar veriyor. Sonra arkasından "Al ama al! Çok para verdim sana! Sakın düşürme haa!" diyor. Dini yönünü bir kenara bırakalım Ateist bile olsa İnsan kendi milletine bunu yapar mı? Dilenci yerine koyar mı? Allaht'an bulgur makarna kömür vermedi.
    Cevapla
  • yigitt 11 yıl önce Şikayet Et
    selam a.. ibretlik bir görüntüydü. kesik saçlar , ağlayan gözler(hangi dilenci ağlar) , açılmamış avuçlar, dilenmeyen diller,size ne söyler bilmiyorum ama. ordaki duymayan kulakları , görmeyen gözleri(tüm yetkililer) görünce. tövbe ettim. ben bunların orada olmalarına vesileysem eğer . ALLAH ım sana sığınıyorum.. bütün hasta kardeşlerimize acil sifalar diliyorum.para dağıtanlara örnek olur inşallah . başbakanımızı örnek alın biraz çocuklara oyuncak, sorunlara çözüm dağıtın. başkanımızın gereğini yapacağını ümit ediyorum
    Cevapla
  • arc_ist 11 yıl önce Şikayet Et
    utandım. herşeyi gördüm, hiç kıvırmaya gerek yok, bana yapılmış gibi içim ezildi, ben yapmışım gibi utandım...
    Cevapla
  • cihan berk" 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan olmadı bu sefer. o kız orda ilaçlarını getirememek için size derdini anlatmaya çalışırken siz para vererek kızı yerden yere vurdunuz. İkinci defa gelmeseydi yine sorunu çözmek için talimat vermeyecektiniz. Bir bayanın grurunu kırmak çok büyük bi yıkımdır. Elinde devlet imkanları olan bir bakanın bayana o şekilde davranması gerçekten çaresizliği bilmemek yada nerden geldiğini unutmaktır en kibar tabiriyle. Olmadı sayın bakan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yarım saatte 2 genç kadını öldürdü! Başını kesip surdan attı, çarpıcı iddia...
ABD ve İngiltere Yemen'e saldırı başlattı! Peş peşe patlamalar! Çok sayıda kent vuruldu