Reyhanlı'daki patlamada korkunç ayrıntı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde belediye binası yakınlarında meydana gelen bombalı araç patlaması sonucu 20 kişi öldü, 46 kişi de yaralandı.

Reyhanlı'daki patlamada korkunç ayrıntı!
Reyhanlı'daki patlamada korkunç ayrıntı!
GİRİŞ 11.05.2013 16:45 GÜNCELLEME 11.05.2013 16:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Belediye binasının büyük hasar gördüğü, bir evin çöktüğü patlamalar nedeniyle çok sayıda kişi yaralandı. Patlamanın etkisiyle cadde ortasında dev bir çukur oluştu.

Bu arada, belediye binası yanında patlayan aracın önünde bakır telle bağlandığı sanılan yanmış bir ceset fotoğraf karesine yansıdı.

YORUMLAR 5
  • mustafa mersin 11 yıl önce Şikayet Et
    Bela okuyan zavallilara.... Allahu Teala orada muslumanlarin nusayriler tarafindan katledilmesine ragmen Turkiye' nin sessiz kalmasini isteyen ve bu sebepten dolayida Turkiye' de bu haykirisa lider olanlara ve onlari destekleyenlere bela okuyan zavalli insanciklarin belalarini bu dunyada onlarin basina geri cevirsin.
    Cevapla
  • emre demir 11 yıl önce Şikayet Et
    görmeyen göz. görmeyen gözleri duymayan kulakları kömür dürüm ekmek için oy verenleri suriyeye girdiğimizde verceğimiz her şehidin kanı için Allah c.c.kahr sıfatıyla kahretsin
    Cevapla
  • tamtam 11 yıl önce Şikayet Et
    Baybars Can. İşte bu işi yapanların sana söyletmek istedikleri de bu kardeş. ALLAH -a.c- ölen tüm insanlara rahmet etsin, yaralılara da şifalar versin. Hz. İsa'nın bir sözü: Kılıçla yaşayanlar, kılıçla ölürler. Hükümet böyle yaşamayı seçti.
    Cevapla
  • baybars can 11 yıl önce Şikayet Et
    esad ın işi..... anlaşılan esad sona yaklaşırken son kozlarını oynuyor,esad kendi ülkesinde insan katletmekten usanmış olsa gerek,artık türkiyedede kesim yapmaya başladı,artık birileri şu deliye müdahale etmeli,esad artık hal edilmelidir.
    Cevapla
  • egemen doğan 11 yıl önce Şikayet Et
    nerde bunlar?. mit ve polis vs. nerdeler bu çapta büyük bir olay yapabiliyorlarsa ne yapamazlar ki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT Başkanı İbrahim Kalın, Haniye ile görüştü!
Çevre ikiyüzlülüğünün böylesi! Yine ‘mesele ağaç değil’