AK Parti'nin Gezi Parkı filmi: Büyük oyun

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Gezi Parkı olaylarına yönelik 28 dakikalık bir CD hazırladı.

GİRİŞ 25.06.2013 19:03 GÜNCELLEME 26.06.2013 01:48
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından Gezi Parkı'ndaki izinsiz gösterilere yönelik hazırlanan 'Büyük Oyun' adlı 28 dakikalık CD'de kamu mallarına, güvenlik birimlerine ve sivillere yönelik gerçekleşen saldırılar yer alıyor. Milletin, milli iradenin, huzur ve güvenliğin tehdit edilir hale geldiğine dikkat çekilirken, CD'de AK Parti il ve ilçe başkanlıklarının kundaklanmasına yönelik görüntülere de yer verildi.

Eylemlerin faturasının 140 milyon lirayı aştığı vurgulanırken, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün polislere yönelik görüntüler de yer aldı. CD'de Başbakan Erdoğan'ın ‘faiz lobisi' ile yaptığı konuşmaların yanı sıra yerli ve yabancı basın kuruluşlarının olayları abartarak duyurduğuna da dikkat çekildi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI VE BASINA VERİLDİ

"Büyük Oyun" isimli mini film 28 dakika. Film, AK Parti'nin Türkiye genelindeki teşkilatlarına ve tüm basın kuruluşlarına gönderildi. İnternette ise sadece tanıtım videoları dolaşıyor.

 


YORUMLAR 35
  • mert (önceki) 11 yıl önce Şikayet Et
    RAHAT OLUN !!!. Büyük oyun sahane, güney-dogu, pardon kurdistan dahada sahane. yeterki analar aglamasinda o tooraklari koruynlarinda cani cehenneme mi ?? bilhassa ömer bogaz beyefendiye soruyorum !!
    Cevapla
  • mert (önceki) 11 yıl önce Şikayet Et
    sahra seni iyice kandirmis. bu 28 subat ürünü. herseyi sadece ona baglamak ne kadar dogru ?? frankensteina degil onun olusturdugu ürüne bak ürüneee !!!
    Cevapla
  • ÖMER BOĞAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    Rahat olun!. Son yirmibeş gündür yaşanan olayların aktörlerinin ağababalarının bundan yüz yıl önce Çanakkale'de, Galiçya'da, Dumlupınar'da, İnönü'de... üstelik dünyanın en modern imkânları ellerindeyken yapamadıklarını, üç-beş çapulcu taşla, sopayla, tencere tavayla hiç yapamaz. Eşek ata ne zaman kavuşursa, bunların sözü de bu ülkede o zaman geçer. Takke düştü, kel göründü. Bunların asıl dertlerinin ne olduğunu bu milletin temiz vicdanı çok iyi analiz etti ve binlerce yıllık bir gelenekle kendi refleksini harekete geçirdi. Sadece Ak Parti sevdalıları değil, milletimizin kahır ekseriyeti oynanan oyunu gördü. Geri kalanlar da bir şekilde bu oyunun figüranı ya da alkışlayanı oldular. Varoluş mücadeleleri ile tarihini taçlandırmış bir milletten çıkan üç beş sütü bozuğun kaos senaryosunun hakkından gelmek hiç mi hiç zor değildir ve Allah'ın izniyle kendi kin ve nefretlerinde boğulacaklardır.
    Cevapla
  • yusuf aslan 11 yıl önce Şikayet Et
    o bayragı yakanları bizde yakalım . kurban olasınız o bayragıma ben o bayrakla var oldum o bayrakla türkiye oldum ve şehit olsam o bayrakla gümülmek isterim ama ne olursa olsun bu ülke türkiye lazı cerkezi arabı türkmeni hepsi var ama en azından dış güçlerin güçsüzlügnü gürmek icin yaşayacagım saygılarımla sayın başbakanım .
    Cevapla
  • Ahmed Han 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu dönem ilk defa AK Parti'ye oy verecek olan birisi olarak konuşuyorum,,,. Bu reklam filmini çok zayıf buldum. Çevrilen dolapları yeterince güzel anlatamamış. Yiğit Bulut'un konuşmalarını yayınlasalarmış daha güzel olacakmış. Hatta videonun bir yerinde, yalan haberleri sıralarken, yalan oldukları bilgisini eklemden sıralıyor. Olayların iç yüzünü bilmeyen (Halk TV, Ulusal Kanal izleyerek beyni sulanmış) birisi bunu izlediğinde kullanıldığını anlamayacaktır. Fon müziği eşliğinde edebiyat yapmaktan ziyade keskin kelimelerle kilit ve kritik noktalara vurgu yapılması gerekirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3. Dünya Savaşı için tarih verdiler! 50 yıl içinde çok şey değişecek...
Son dakika: 5 kişinin öldüğü makas dehşetinde karar!