Ankara'da polisevine roketli saldırı!

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü ile Dikmen'deki polisevine ayrı ayrı roketatarlı saldırı düzenlendi.

GİRİŞ 20.09.2013 22:12 GÜNCELLEME 21.09.2013 00:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen ilk bilgilere göre, saldırı saat 21.45 sıralarında düzenlendi. İlk belirlemelere göre olayda ölen ve yaralanan olmazken, polis maskeli oldukları belirlenen 2 şüphelinin peşine düştü. Olay yerinde patlamamış mühimmat bulunduğu bildirilirken, olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

"SOKAKTA İSTEDİKLERİNİ ELDE EDEMEYİNCE.."

Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank, kısa bir süre olayla ilgili twitter'da konuştu. "İllegal örgütler sokak hareketlerinden istediğini elde edemeyince silaha başvurmaya başladılar. Bir değil iki binaya roket atılmış. Roketatarla yapılan saldırıda Allah'a şükür ilk belirlemelere göre can kaybı ve yaralı yokmuş." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Ali KAZIM 10 yıl önce Şikayet Et
    UYARI VE BİZ BURADAYIZ MESAJI. büyük ihtimal demokratikleşme paketi ve seçimler öncesi bir kısım odaklar hükümete "dediklerimizi yapmazsanız türkiyeyi kana bularız. böyle bir gücümüz var . " mesajını verdiler. yerin ankara ve polis karakolu olmasıda manidar. ölümün olmaması bunun işareti diye düşünüyorum
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    TEŞHİS ..... ( MİT ) İSTİHBARATTA ERGENEKONCULAR VAR ...!. demek ki ( mit) görevini tam yapamıyor , mit içerisindeki ergenekoncular temizlenmemiştir
    Cevapla
  • Adnan Polatcan 10 yıl önce Şikayet Et
    ERGENEKONun gömülü silahları... anlaşılan hepsi bulunamamış. "arkaşlar bu soba borusudur" diyenlere duyurulur.
    Cevapla
  • Gürsada 10 yıl önce Şikayet Et
    Bütün partiler teröristlere karşı net tavır almalıdır. Bu bir ülke meselesidir "gülme komşuna gelir başına" ülkede haklar kanun ve hukuk içinde kalarak aranmalı bunun manifesto olacak şeklini partisi kapatılan sıfırdan parti kurup başarılı olan Erdoğan yapmıştır. İktidarı politikadan değil de kaostan bekleyenler bu ülke sevdalısı kişiler değildir. Bugün insanlar dini yaşam tarzlarından dolayı eğitim, istihdam, terfi alamayan son derece güç şartlarda yaşayan insanlar hıncını polisten, kamu mallarından ve huzurundan çıkarmadılar. İşte vatan millet sevgisi bu. Bütün partiler eline taş molotof silah sapan alan insanların yolunu kesenlere karşı ortak tavır almalıdır. Demokrasiden başka bir yol yok deneye deneye bu istkrarı bulduk; yolda değil. Koalisyon kavgalarını unutmadık. Mutlu azınlık keyfi için ülkeye yazık etmeyelim. Biz zaten sıradan insanlarız bize bir şey olmaz acı patlıcan meselesi ama o mutlu azınlık bu günleri mumla arar!
    Cevapla
  • metin şenocak 10 yıl önce Şikayet Et
    DUA... Ülkemizde şuanda bu tür olayları engelleyecek tek şey dua, bolca etmeliyiz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail’in çağrı cihazlı saldırısı! Dünya şokta ama Türkiye emin ellerde
Yabancı bir ülkede pitbull cinsi köpek polise saldırırsa ne olur?