Başbakan Erdoğan'dan futbol şov / İZLE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonun'da düzenlenen 213 adet spor tesisinin toplu açılış törenine katıldı. Törende Başbakan Erdoğan'a bir de sürpriz yapıldı.

GİRİŞ 31.10.2013 19:55 GÜNCELLEME 31.10.2013 20:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan'ın gençlik yıllarındayken futbol oynadığı Camialtıspor, Erokspor ve İETT'deki takım arkadaşları sahneye çağrıldı. Ardından Başbakan Erdoğan, sahneye çıkarak eski arkadaşlarıyla tek tek görüştü.

Daha sonra Başbakan Erdoğan ve arkadaşları hatıra fotoğrafı çekildi.

Erdoğan fotoğraf çekimi bittikten sonra eline aldığı topları imzalayarak tribündeki taraftarlara attı.

YORUMLAR 7
  • Yrd.Doç.Dr.HC 10 yıl önce Şikayet Et
    Karizmatik başbakanımızın 10 elinde 10 marifet. Ülkemizin gurur kaynagı olan başbakanımız her alanda 10 numara. rabbim nazarlardan korusun insallah.
    Cevapla
  • Cevat Öner 10 yıl önce Şikayet Et
    atakan. sanırım sen yeni ergensin. şu yazdıklarına bakılırsa yaşın 15 ten fazla etmez. sürekli güya laf sokmaya uğraşıyorsun ama kendini rezil etmekten başka işe yaramıyor. bbp nin güya reklamını yapıyorsun ama bu laflarına bakan gülmekten başka birşey yapmaz. hadi kardeşim, sen derslerine çalış, büyüklerin işlerine karışma.
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    " VURDU GOL OLDUUU " diye bir FUTBOL lafı varya hani... Sağlı ,sollu ataklarla RAKİP KALEYİ perişan eden Erdoğan,PEŞPEŞE GOLLERİ SIRALIYOR.Rakip TAKIM ise KENDİ ceza sahasında TOPLANMIŞ,KALE ÖNÜNÜ KAPATIP daha fazla GOL YEMEME hesapları yapıyor.SHİSLİ SPOR 'dan TRANSFER etmek için AYAĞINA kadar gidip,adeta YALVARDIĞI " YELLOW ROSE" 'u oyuna SOKMAYA çalışıyor.TEK UMUTLARI o kalmış..LAKİN BİTİŞ DÜDÜĞÜ YAKIN..SÜRE yetmeyecek gibi..bakalım SONUÇ ne OLACAK ?..
    Cevapla
  • efsane 10 yıl önce Şikayet Et
    atakancan. sen ne büyük adamsin. yüzyillardir cözülemeyen büyük bir sirri ortaya cikardin. sinop nükleer santralinin yapimi aslinda sir gibi saklaniyordu. adeta coca colanin tarifinin saklandigi gibi bu da büyük bir sir idi. sen ifsa etmesen sinop da yeni bir spor salonu yapilacagini zannedecekti herkes, gelen japonlarin da yaylalarda piknik yapmaya geldigini düsünecekti. senin sayende artik herseyi ögrendik...yoksa, yoksa, yoksa sen tapinakcimisin... neyse bugün kurtlar vadisi vardi fazla etkilenmisim
    Cevapla
  • ahmet taşer 10 yıl önce Şikayet Et
    atakancan'a. Senden provokatör bile olmaz, burada sürekli abuk sabuk zan altında bırakıcı şeyler yazmaya çalışıyorsun ama belli ki o kapasite yok sende. Başbakanım söylenenler doğru muymuş da muymuş! Başbakan zaten bunu Japon başbakanıyla düzenliği basın toplantısında açıkça söyledi, ortada söylenti falan yok, sen neyin kafasını yaşıyorsun? Ayrıca enerjiye ihtiyacın yoksa bi zahmet sanal alemden de çekil, malum bilgisayarlar su yakmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail askerleri, Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attı
Lübnan'daki çağrı cihazlı terör saldırısının arkasında Mossad'ın 'Kızıl Serçe'si mi var?