Mardin'de askeri helikopter düştü

Mardin'in Ömerli ilçesinde askeri helikopterin düştüğü bildirildi.

Mardin'de askeri helikopter düştü
Mardin'de askeri helikopter düştü
GİRİŞ 17.12.2013 14:56 GÜNCELLEME 17.12.2013 16:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Ömerli ilçesine bağlı Kutluca köyü yakınlarında askeri bir helikopter düştüğü belirtildi. Çevrede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

VALİ CENGİZ: BİLGİMİZ YOK

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Ömerli ilçesi kırsalında helikopter düşmesi ile ilgili kendilerine intikal eden net bir bilginin olmadığını söyledi.

Ömerli ilçesi Mutluca köyü kırsalında bir askeri helikopterin düştüğü iddiası üzerine açıklama yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz, bu yönde henüz bir bilginin kendilerine ulaşmadığını dile getirdi. Vali Cengiz, "Böyle bir duyum üzerine araştırma başlattık ancak elimizde henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Böyle bir olay yaşansaydı mutlaka haberimiz olurdu" dedi.

 


KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR GÜNDE İKİ ASKERİ HELİKÖPTER DÜŞÜYOR. Haberlerde dendiği gibi,üsüste iki helikopter düşmesi haberi,biri Mardin de,biri Ankara da..... hadi Ankara daki eğitim uçuşu sırasında gerilim hattına çarparak düştü deniyor,askeri bir pilotun bir helikopteri elektrik tellerine çarptırıp düşürmesi 100 de bir ihtimal olsada inandık diyelim. ya aynı zamanda Mardin dede bir askeri helikopterin düşmesi..... aklıma kötü ihtimaller gelmiyor desem yalan olur,pkk nın sınır dışına çıkarken roket gibi ağır silahları da Türkiyede kalan pkk lılara bıraktığı malum,ve acaba diyorum,acaba.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor