Teröristin fotoğrafı panodan da kaldırıldı

Terör eylemi sonrası çatışmada öldürülen terörist Şafak Yayla'nın fotoğrafı dershanedeki başarı panosundan kaldırıldı.

GİRİŞ 02.04.2015 22:09 GÜNCELLEME 02.04.2015 22:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çağlayan Adliyesi’nde gerçekleştirdiği terör eylemi sonrası çatışmada öldürülen terörist Şafak Yayla'nın fotoğrafı dershanedeki başarı panosundan kaldırıldı.

Çağlayan Adliyesi’nde öldürülen teröristlerden Şafak Yayla’nın Sakarya’nın Akyazı ilçesinde eğitim gördüğü dershane, başarılı öğrencilerin asılı bulunduğu panodan Yayla’nın fotoğrafını kaldırdı.

Dershane müdürü Hamdi Küçükosman, “Yaşanan olaylardan sonra Şafak Yayla denilen şahıs bizim için teröristtir. Hukuk fakültesini kazanıp derece yapmış olmasının bir önemi yoktur. Kaldı ki dershanemizin girişinde 2008 yılında başarılı olan öğrencilerin fotoğrafları asılmıştı Şafak Yayla'da bu tarihte asıldı. Önceki gün gerçekleşen hain saldırı sonrası kimliğini öğrenir öğrenmez panodan o fotoğraf kaldırılmıştır” dedi.



Küçükosman, “Biz her sene üniversiteye yerleşmiş olan öğrencileri afişe etmek için dershane girişinin koridor duvarları ve merdiven duvarlarına resimlerini asıyoruz bu birçok dershane gibi bizimde belli bir başarı sağlamış öğrenciler için yapmış olduğumuz bir uygulama. Bunun haricinde dershane içerisinde özel olarak hazırlanmış bir köşemiz yoktur” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • efe 10 yıl önce Şikayet Et
    cemaat dersanesi değil Allahtan yoksa iftiranın bini bir para olurdu
    Cevapla
  • anemo 10 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka sankı cemaat çok temizde
    Cevapla
  • Hakikat 10 yıl önce Şikayet Et
    Bence bunlar hakederek üniversiteye girmiyor. Kopya vb şeylerle organizeler. Öğrenciliğimde dikkatimi çekmişti. Bir sürü mal en iyi universitedeler. Zaten genelde bitiremiyorlar. Zaten amac ortalık karıştırmak.
    Cevapla
  • kul 10 yıl önce Şikayet Et
    Kimlerin ülke aleyhine çalışmalar yaptığı ne kadar tehlikeli araştırılmalı özellikle üniversiteler iyice araştırılmalıdır. Asıl nokta buralar gereken önlem alınmalıdır.
    Cevapla
  • tebeşir 10 yıl önce Şikayet Et
    Sakarya nın Akyazı ilçesinde dershane de ne işi varmış bu adamın? Niye orası? Giresun Zonguldak Sakarya...
    Cevapla
  • metin yazar 10 yıl önce Şikayet Et
    Sakarya Artvinlisiyle,Rizelisiyle, Trabzonlusuyla, Giresunyla Karadenizlilerin yaşadığı bir ildir. Türkiye'yi ve insanımızı tanıyalım
    Cevapla
  • kuda 10 yıl önce Şikayet Et
    teşekkür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Musk'tan Trump'ın danışmanına şok sözler: "Bir çuval tuğladan daha aptal"
ABD medyası duyurdu! Trump'tan Avrupa'yı şoke edecek hamle...