İşsiz genç çatıdan atladı

Beykoz'da uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen bir kişi, oturduğu binanın çatısından atlayarak intihar girişiminde bulundu.

İşsiz genç çatıdan atladı
İşsiz genç çatıdan atladı
GİRİŞ 05.03.2006 19:20 GÜNCELLEME 05.03.2006 19:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kavacık Yeni Mahalle Geçici 22. sokakta meydana gelen olayda, yaklaşık 4 yıldır işsiz olduğu ve kendisini 1 aydır eve kapattığı belirtilen C.K (26), bunalıma girerek oturduğu binanın çatısına çıktı. Çevredeki vatandaşlar C.K'yı çatıdan inmesi için ikna etmeye
çalışırken, olay yerine itfaiye çağrıldı.


Gelen itfaiye ekibinin branda açtığını gören C.K, kendisini binanın arka tarafından aşağıya bıraktı. Ağır yaralanan genç, ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane yetkilileri, hayati tehlikesi bulunan C.K'nın ameliyata alındığını kaydettiler.

YORUMLAR 3
  • selçuk barse 16 yıl önce Şikayet Et
    yapma yav. tamam 50 yaşında emekli olunmasın...ama 65 yaşında bir öğretmen düşünebiliyor musunuz.hababamdaki öğretmenler gibi olur.yada kim kendisini 55 yaşında bir dr.un ameliyat etmesini ister.türkiye şartları başka avrupaşartları başka...
    Cevapla
  • tuncay tezel 16 yıl önce Şikayet Et
    EKONOMİ İÇİN PARA DOLAŞMALI. Bu da yastık altı parasını herkesin devlete güvenerek ortaya çıkarmasıyla olur. Bunu ancak maneviyatı koruyan bir hükümet başarır. Dinsiz bir hükümet varsa başta kimse güvenmez bu hükümete.
    Cevapla
  • hamdi solmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    başbakanım. ben tayyip emmimi çok seviyorum yav : )
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2. Seçil Erzan vakası! Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'ten açıklama
Savaş resmen başladı! Peş peşe füzeler fırlatıldı! İsrail son dakika duyurdu...