Batman'da tekbirler 4. şehit içindi

Batman bugün dördüncü şehidi için bir kez daha sokaklara döküldü. Genç polisin cenaze töreninde polis ve halk PKK'ya lanet yağdırdı Yılmaz Ekinci'nin haber ve resimleri

Batman'da tekbirler 4. şehit içindi
Batman'da tekbirler 4. şehit içindi
GİRİŞ 08.03.2006 13:12 GÜNCELLEME 08.03.2006 13:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Batman’da 6 Mart günü akşam saatlerinde devriye gezen polis otosuna teröristlerce açılan ateş sonucu yaralanan polis memuru Süreyya Kınay da kaldırıldığı Diyarbakır Tıp fakültesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.


Uzun süre komada kalan genç polis dün gece Diyarbakır’da yaşama veda etti. Şehit polisin cenazesi bugün Batman’a getirilerek Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.



 


POLİS’TEN 'BİZ ÖLMEDİK' MESAJI


Sabahın erken saatlerinde Emniyet müdürlüğü önünde toplanan polisler araçlarına Türk bayrağını asarak toplu halde şehir turu attılar. “Şehitler Ölmez Vatan bölünmez” sloganları eşliğinde şehir turu atan araç konvoyuna panzer ve akreplerde eşlik etti. Batman-Bismil köprüsünde cenazeyi karşılayan kalabalık araç konvoyu emniyet Müdürlüğüne kadar eşlik etti.


KAHROLSUN PKK



Batman Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanan bir grup polis eşi devlet hastanesi kavşağına kadar sloganlar eşliğinde yürüdükten sonra törenin yapılacağı alanda da sloganlarına devam ettiler.


Tören alanında Emniyet Müdürü Arif Öksüz tarafından sakinleştirilen kalabalık burada “Kahrolsun PKK sloganları attı.”öte yandan şehidin eşi Zeynep Kınay bayan polis ve hemşireler tarafından sürekli gözetim altında tutuldu. Şehidin çocukları Musa ve Enes Kınay ise olup bitenlerden habersiz bir şekilde etrafı izliyorlardı. Yapılan törende göz yaşları sel gibi aktı.

CENAZE TEKBİRLERİYLE UĞURLANDI


Emniyet müdürlüğü bahçesinde yapılan törene Vali Halk İmga, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder emniyet teşkilatı mensupları, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri ile bazı iş adamları katıldı.


Düzenlenen törende şehidin öz geçmiş okunduktan sonra İl müftüsü Mustafa Üskülüplü tarafından okunan duanın ardından şehit Süreyya Kınay’ın cenazesi omuzlara alınarak tekbirlerle ambulansa alındı.


Sürayya Kınay’ın cenazesi Memleketi Aksaray’a gönderilmek üzere yola çıkarıldı.


(Haber7)

YORUMLAR 9
  • MERVE GÜNDÜZALP 17 yıl önce Şikayet Et
    GÜN OLUR DEVRAN DÖNER. Kendisi o Kömür kadar kara köşesinde herkesi kömür ateşinde çatırdatıyordu ya kendi yaktığı ateşe düşünce birde imdat istiyor yaptıklarına bakmadan.\"suçu ispatlanmadan herkes suçsuzdur\"öylemi bayan kömür uzmanı peki başörtülüleri hedef gösterip potansiyel suçlu ilan edenler kimlerdi şimdi sana kısaca \"hadi oradan\" diyorum ve bitiriyorum.
    Cevapla
  • Acizane kanaatimce 17 yıl önce Şikayet Et
    Saygidan sevgiden bahsedene bak. Herhalde Turkiyede saygidan ve sevgiden bahsedecek en son insanlar bunlar olsa gerek Daha ergenekon teror orgutu cokertilmeden once bu kadin degilmiydi iftira camur yalan dolanlarla insanlarin kisisel haklarini kendi bitmez tukenmez hirsalari ve cikarlari ugruna ayaklar altina alan kisi. Simdi hangi hakla hakaret ettikleri hor gordukleri dinini kulturunu irkini (kurt kardeslerimize hakaret ediyordu) saygisizca topa tuttukleri bu milletten saygi bekliyor bu kadin Hangi hakla Insanda biraz utanma olur be
    Cevapla
  • ozgur bozkurt 17 yıl önce Şikayet Et
    ALMA MAZLUMUN AHINI. Hanımefendi 28 Şubat döneminde benzer bir şekilde muameleye maruz kalan binlerce insan ( Örneğin Mehmet Barlas\' ın eşi yazar Canan Barlas\' ın bu konudaki duygusal yazılarını okuyunuz, evlerinden çıkmayanların selamı sabahı kesmelerine ilişkin )ağlaşırken sizler darbe şakşakçılığı yapıyordunuz, mazlumun ahını almanın sonucu işte
    Cevapla
  • Fikri Özgür 17 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türk geleneğiymiş.... Gamalı haç ırkçılığı, kafatasçılığı, faşizmi, gayri İslâmiliği temsil eder. Hitlerin artıklarına da bu yakışır!
    Cevapla
  • emrullah tan 17 yıl önce Şikayet Et
    fikri özgür bey,gamalı haç meselesini ben de araştırdım.yazar bu gamalı haçın orta asya kültüründe var olduğunu söylüyor.. delil olarak ta ahmet yesevinin türbesinde buna benzer işaretlerin var olduğunu söylüyor.Ben de resimlere baktım hakikaten de gamalı haç\'a çok benzeyen bi şekil var.kimilerine göre hint kültüründen gelen ve adına svastika denen bir tür simge. cüzzam meselesine gelince, yıllarca toplumun başka kesimlerine cüzzamlı muamelesi yapılınca nerdeydindin sevgili(!) yazar hanım.kuyruğuna basılınca mı o psikolojinin ne demek olduğunu anladın.daha ne foyalar ortaya çıkacak sen bi dur.hep beraber göreceğiz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması! Büyüme tahmini değişti! Flaş dezenflasyon mesajı
Tsunaminin etkileyeceği ilçeler! İşte Marmara Bölgesinde tehlikeli yerler...