PKK'lılardan tabancalı ve molotoflu eylem

Mardin'de üzerinde 'intikam birimi' yazan tişört giyen PKK'nın gençlik yapılanmasına üye bir grup, polislere molotof ve ses bombası attı.

GİRİŞ 11.07.2015 02:43 GÜNCELLEME 11.07.2015 03:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'a tecrit uygulandığını iddia eden PKK'nın gençlik yapılanması (YDG-H) üyeleri Nusaybin'in Barış Mahallesi 27 Mayıs Caddesi üzerinde cadde ve sokaklarda barikat kurup yolu kapattı.

Yüzleri maske ile kapalı ellerinde molotof kokteylleri bulunan YDG-H'liler arasında elinde tabanca bulunan kişinin üzerine, 'Ş.Akif Doğan intikam birimi' yazılı tişört giydiği görüldü. Grup yolu açmaya gelen polis ekiplerine ses bombası, molotof ve havai fişek attı.

Polis ekipleri de yolu ulaşıma kapatan YDG-H'lilere gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Polisin müdahalesiyle grup ara sokaklara kaçıp dağıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    polise bak ey yavrum ey akıl var mantık var amerikada neden böyle saçmalıklar olmuyor ? polis karşıdaki adamda silah gördüğü an delik deşik ediyor hatta kimliğini göstermeyip kaçan adamı bile ayağından vuruyor polislik budur....
    Cevapla
  • İsmail 8 yıl önce Şikayet Et
    Kınıyoruz
    Cevapla
  • serhan 8 yıl önce Şikayet Et
    indikam birimi siverek
    Cevapla
  • Tarık Aslan.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler niye vurulmuyor..? Hani yasa çıkmıştı ..? Yazık Devletimize,,Böyle aciz olamaz Devletimiz...
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk polisi orantısız güç kullanıyor. Kendisine silah çekeni sadece ıslatmakla yetiniyor. yetkiyide verdik size. e hadi neyi bekliyorsunuz. hepiniz mi paralelsiniz arkadaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Berlin'i kırmızı-beyaza boyadık!
Heyecan dorukta: Başkan Erdoğan millilere destek için Almanya'da!