Vadandaşlar Cizre'den kaçıyor

Çatışmaların sürdüğü Cizre'den vatandaşlar kaçıyor

GİRİŞ 01.01.2016 18:28 GÜNCELLEME 01.01.2016 18:31
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın sokağa çıkma yasağının 19'uncu gününe girdiği Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin operasyonları sürerken, Cudi Mahallesi'nde  vatandaşlar bugün evlerini terk ederek, başka yerlere gitti.

Şırnak'ın Silopi ile birlikte 14 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleri kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlarını sürdürüyor.

Operasyonların yoğun olarak devam ettiği Cudi, Nur ve Yafes mahallelerinde çatışma patlama sesleri yükseliyor. İlçe dün gece çıkan çatışmada 1 polis, bugün düzenlenen roketatarlı saldırı da ise 1 asker olmak üzere 2 güvenlik görevlisi şehit oldu. Saldırılarda 5 polis 4 asker de yaralanırken, bugün tanklar özellikle Cudi Mahallesi'ndeki bomba tuzaklı barikatlara atış yaptı.

YORUMLAR 45
  • Adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy Cizreliler, Kandilde eğitilip sizi memleketinizden eden o teröristler kimlerin çocukları? Hdp sandiklarini da patlattiniz. Ettiğinizi buldunuz / ekdiginizi biçtiniz Peki şimdi nereye gidiyorsunuz? Ben sizleri Adana'da Mersin'de istemiyorum. Orayı da karistiriyorsunuz çünkü. Çözüm = güneye yönelin!
    Cevapla
  • levent 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar nereye gidiyorlar, yapmadıklarını bırakmadıkları memleketimin bir başka kentine mi yoksa kobaniye mi sırtlarını dayadıkları ypg nin, pyd nin, pkk'lı itlerin bulunduğu ırak'a ya da suriyeye mi?
    Cevapla
  • derviş 8 yıl önce Şikayet Et
    işte yeni türkiye..
    Cevapla
  • cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    devşirme editör! geldiğin yere geri dön! türk-kürt kardeştir! devşirmeler ve ithaller kalleştir!
    Cevapla
  • yarasın 8 yıl önce Şikayet Et
    kaçın oğlum kaçın, bendim hdp'ye oy veren, kaçın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD uçak gemisini yolluyor! Pentagon: USS Harry Truman Doğu Akdeniz'e konuşlanacak
AK Parti son dakika duyurdu! 3 ilin başkanı değişti