5 PKK'lı öldürüldü, 1 polis şehit

Siirt'te iki ayrı mahallede PKK'nın hücre evlerine yapılan operasyonda 5 terörist ölü ele geçirildi, 1 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

GİRİŞ 15.01.2016 09:45 GÜNCELLEME 15.01.2016 12:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Polis yaptığı istihbarat çalışması sonucu kentin Kazım Karabekir ve İnönü mahallelerinde terör örgütüne ait iki hücre eve sabah saat 06.30 sıralarında baskın yaptı. Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri eş zamanlı operasyonunda 'teslim ol' çağrısına teröristler ateşle karşılık verince çatışma çıktı.

İnönü Mahallesi'ndeki hücre evdeki sayılarının 15 kadar olduğu belirtilen teröristlerden bazıları güvenlik güçlerine otomatik silahlarla ateş açıp Şeyh Mahmut Meydanı'nda doğru gidince çatışma bu bölgeye de kaydı. Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki hücre evdeki teröristlerle çatışma da devam ederken, her iki bölgeye Siirt'te bulunan 3. Komando Tugayı'ndan askerler ve Kirpi adı verilen zırhlı araçlar sevk edilerek polise destek verildi.

5 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ, 1 POLİS ŞEHİT OLDU

PKK'lı 5 teröristin ölü ele geçirildiği çatışmalarda, teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 polis memuru şehit oldu, yaralanan 2 polis Siirt Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasındaki çatışmalar nedeniyle bazı esnaf işyerlerini kapatırken, güvenlik güçleri hem çatışma bölgelerinde hem de kentin kritik noktalarında yoğun önlem aldı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    5 şe 1 çok fazla yaw? 100 e 1 bile fazla !
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    O ev tesbit edildi ve bilgi kesinse direk tankla,topla vuracaksın,niye tek tek hedef belirleyerek polisimizin şehid olmasına fırsa veriyorsunuz ki..hatta uçakla bombalayın gitsin..bu teröristlerle vakit kaybetmeyeceksin,zaten onlar ölmeye gelmişler,patlat gitsin köpekler..
    Cevapla
  • jandarma komando 8 yıl önce Şikayet Et
    polisimize allah rahmet eylesinn ailesine sabir nice analari aglattiniz yuvalari yiktiniz yaniniza kalmasin yaptiklariniz
    Cevapla
  • yasemin 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm şehitlerimize başını sağ olsun
    Cevapla
  • halk 8 yıl önce Şikayet Et
    özellikle siirt seçildi çünkü sakin illerden birtanesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah o anları paylaştı... Hayfa Körfezi'ne füze yağdı
"Özgür Filistin" diye bağıran milli futbolcumuza saldırı!