Meclis'te akıl almaz kaza!
Meclis'te üst katta cam kenarında bulunan bir mermer parça, altta zeminde çalışan işçi A.Ü.’nün başına düştü.
GİRİŞ 14.11.2016 17:19
GÜNCELLEME 14.11.2016 17:19
Olay, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan A.Ü.’nün zeminde Meclis’te çeşitli yerlere gönderilmesi için hazırlanan çiçekleri düzenlerken yaşandı.
İLK MÜDAHALE CHP'Lİ VEKİLDEN
Üst katta cam kenarından kopan mermer parça A.Ü.’nün başına isabet etti. Olaya ilk müdahale yakınlarda bulunan tıp doktoru CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray tarafından yapıldı.
BAKAN AKDAĞ GELDİ
Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri için Mecliste bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ da en alt kattaki camdan geçerek A.Ü.’nün durumunu kontrol etti.
Yaralı A.Ü., gelen ambulansla acil olarak hastaneye kaldırıldı. Meclis idaresi olayın ardından mermer parçanın düştüğü alanı şerit içerisine aldı.
KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
-
karaaslan 8 yıl önce Şikayet Et15 temmuzda oluşan sarsıntılardan kaynaklıdır ..Beğen Toplam 2 beğeni
-
Metin 8 yıl önce Şikayet Etkardeşim bina dışına mermer, kalebodur yapılmaz su yedikçe düşerBeğen Toplam 4 beğeni
-
CANER 8 yıl önce Şikayet Etçok haklısın kardeşim. özellikle son yıllarda hep mermer kullanılıyor. sadece kamu binaları değil . vatandaşın oturduğu yerler bile mermer kaplı. geçen kış 3 kattan koca mermer parçası 10 metre önüme düştü. Allah korudu.altında olsam yemin olsum kafama öbüs mermisi düşmüş gibi olurdu..Beğen