Nişantaşı'nda tinerci yolunu kestiği adamı yaktı

İstanbul Nişantaşı'nda bugün tinerci dehşeti yaşandı. Tinerci olduğu iddia edilen bir kişi yolunu kestiği vatandaşın üzerine tiner dökerek ateşe verdi.

GİRİŞ 14.12.2016 15:53 GÜNCELLEME 14.12.2016 21:44
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

İstanbul Nişantaşı'nda korkunç bir olay yaşandı. Tinerci olduğu iddia edilen bir kişi yolunu kestiği adamın üzerine tiner dökerek ateşe verdi. Sosyal medyada Murat Efe isimli bir kullanıcının paylaştığı görüntülerde dehşet anları görenleri şoke etti.

Murat Efe görüntüleri  "Nişantaşı biraz önce:( hepimizin yolunu kesen tinerci bir adamı yaktı, polis söndürdü! sıradan deliliğin hakim olduğu bir İstanbul günü" yorumu ile paylaştı.

 Sosyal medyada yayınlanan skandal görüntüler kısa sürede hızla yayıldı.

YORUMLAR 101
  • Yunus Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar basa bela ınsanlar işine evıne gıden ınsanlra tehtıt ve korkudan baska bırsey deıler ne yaptıgını bılmez zavalı olmuslar ama kesınlıkle en agır sekılde cezalandırmak gerek kı baskalarının canını yakmasınlar
    Cevapla
  • turk oglu turk 7 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmezse ulke duzelmez
    Cevapla
  • mazlum hakları 7 yıl önce Şikayet Et
    mazlumlar terörisler ve tinerciler karşısında korunmalı mazlum hakları unutulmasın
    Cevapla
  • FATMA 7 yıl önce Şikayet Et
    keçiören tepebaşında muhtarlığın karşısında metruh bir yer var. aynı böyle birisi oraya çökmüş. ne kadın ne çocuk geçebiliyor. muhtarın gücü yetmiyor. ne belediye ne başkası kimse ilgilinemiyor. illa birisinbi öldürecek yada yaralayacak. ondan sonra önlem aldık diyecekler..
    Cevapla
  • Fatma kardeş 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatma kardeşim Turgut Altınok varken böylemiydi bırak tinerciyi ickiciyi normal parkta çekirdek kabuğu yere atilmazdı güzel ankaramın muhafazakar semti Keçiören gitti küfür semti geldi işim siyaset değil fakat ak partili yetkililer bu işe el atmali mustafa ak geldi keciorenin o eski nezihliginden eser yok. fetö Turgut Altınoku kasetle indirdi çünkü adam gerçekten çalışıyordu
    Cevapla
  • Kayle 7 yıl önce Şikayet Et
    Şehirdeki bu teröristlere neden bir engelleme yapılmıyor? Sayıları her geçen gün artıyor. Büyük şehirlerde yaşanılmaz oldu. Ama devletin yaptığı hiçbir şey yok. Böyle insanlara resmen göz yumulmuş. Daha yeni olan bir şey de değil. Tinerci terörü ülkemizde yıllardır var. Masum insanların can güvenliği sağlanamıyor maalesef. Sabahın köründe kalkıp işe gidip akşam soğukta yürüme eve dönen gariban vatandan birde bunlara para vermek zorunda. Yoksa darp edilir veya bıçaklanır. Büyük şehirlerde durum böyle. Gece zaten dışarıya çıkılmaz. Artık gündüz de her köşe başında serseriler, tinerciler var. Birine saldırsalar artık kimse de karışmıyor. Polis yakalasa hakim serbest bırakıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süryani kanaat önderi Süleyman Akgüç: Sorunlarımızı en çok AK Parti çözdü
"Özgür Filistin" diye bağıran milli futbolcumuza saldırı!