Karabulut cinayetinde sır olan 700 bin Euro
Münevver Karabulut'un vahşice öldürüldüğü villadaki kayıp 700 bin Euro ile ilgili davada 8 yıldır bir sonuca ulaşılamadı

Münevver Karabulut’un katledildiği evdeki ‘kayıp’ 700 bin Euro ile ilgili dava, bilirkişi raporunun 8 yıldır hazırlanmaması ve ulaşılamayan hard disk nedeniyle kilitlendi.
Vahşi cinayetin, daha sonra cezaevinde intihar eden faili Cem Garipoğlu’nun evinde olay günü bulunan parayı tutanağa geçirmediği ve güvenlik kamerası görüntülerini incelemediği iddiasıyla haklarında dava açılan 6 polis ile görüntüleri sildiği öne sürülen 3 site görevlisinin yargılanmasına devam edildi.
JANDARMA KRİMİNAL BAKACAK
Küçükçekmece 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 8 Mart’ta görülen 22’inci celsede duruşmaya, 5’er yıl hapisleri istenen tutuksuz 9 sanık katılmadı.
Karabulut Ailesi’nin avukatı Rezzan Epözdemir, suça konu hard diskin bulunarak bilirkişi incelenmesine gönderilmesini ve sanıkların suç delillerini gizleme eylemleri nedeniyle ek ifadelerinin alınmasını istedi.
Mahkeme İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden gelen yazıya göre kayıp hard diskin 4 Nisan 2009 da Bahçeşehir’deki cinayetin işlendiği villanın güvenlik görevlisi Yusuf Palta’ya teslim edildiğine dair cevap geldiğini belirtti.
Mahkeme hard diski teslim alarak mahkeme yoluyla Jandarma Kriminal Dairesi’ne gönderilmesine karar verdi.
‘ARTIK İSYAN EDİYORUZ’
Avukat Epözdemir mahkemeye sunduğu dilekçesinde şunları söyledi: “8 yıldır hukuki mücadele veriyoruz.
TÜBİTAK, ODTÜ, İTÜ, Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı ve Adli Tıp Kurumu dahil olmak üzere her yerden olumsuz cevaplar geldi.
Çeşitli bahanelerle yargılamaya konu olan görüntülerin ve kayıtların raporunu hazırlamaktan imtina ediyorlar “ dedi.
Habertürk
-
Asdf 8 yıl önce Şikayet EtGozu kapalı kızın elindeki terazisi...... Gözün açık olsun ki adaleti görmen için, terazin doğru ölçüm yapsin, sende adalet nasıl olması gerektiğini gör.Beğen Toplam 1 beğeni
-
deli dumrul 8 yıl önce Şikayet EtNe kadar zor bir soru? Bu olay yerine ilk gelen memurlardan başlayın. Birini alsanız, bülbül olur.Beğen Toplam 1 beğeni
-
bahattin 8 yıl önce Şikayet EtCemgaripoglu intihar etmemistir, kimse de bu numarayi yememistir, Londrada ya da Los Angelesta falandir. kurtarmislardir onu. Turk kamuoyuda uyusun dursun misil misil.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Abdel 8 yıl önce Şikayet Etişin içinde para varsa fetö de vardır noktaBeğen Toplam 12 beğeni
-
vatandaş 8 yıl önce Şikayet Etçok mantıklı bir yorum.Beğen Toplam 3 beğeni
-
ARMADA 8 yıl önce Şikayet EtOlayın olduğu tarihten itibaren işin içinde kimler varsa tutuklayıp ceza verildiği andan itibaren çorap söküğü gibi kendiliğinden çözülür Yoksa Yargımıza darbe vurulur Ve güven kalmazBeğen Toplam 5 beğeni
-
Vatan daş 8 yıl önce Şikayet EtYani diyorsun ki suçlu suçsuz, haklı haksız at içeri bunun adı ADALET olsun.Beğen Toplam 3 beğeni