Başbakan resmen açıkladı! Adayımız Erdoğan

Başbakan Binali Yıldırım, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Genel Başkan adayı olarak teklif edeceğiz."dedi.

GİRİŞ 02.05.2017 13:47 GÜNCELLEME 02.05.2017 14:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'yle 27 Ağustos 2014'te partisine veda eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliğinin ardından AK Parti’ye 979 gün sonra yeniden üye olarak döndü. Erdoğan üyelik beyannamesini imzaladı ve resmen AK Parti'ye üye oldu.

ADAYIMIZ ERDOĞAN

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye katılım töreninde yaptığı açıklamada "AK Parti olarak 21 Mayıs'ta olağan kongremizi yapmaya karar verdik. Yeni bir heyecan, yeni bir ümitle Cumhurbaşkanımızı Genel Başkan adayı olarak teklif ediyoruz. Şüphesiz kararı kongre delegelerimiz verecektir." dedi.

YORUMLAR 17
  • hursit dilaver 7 yıl önce Şikayet Et
    BENİM 2019 BAŞKAN ADAYIM 367 SABİH ve NECDET SEZERDİR.İKİSİ DE ÜLKENİN GELİŞMESİNDE,DEMOKRATİKLEŞMESİNDE BÜTÜN KAZANIMLARINI,HEYBEDEKİ TURPLARINI ORTAYA KOYDULAR.ÜLKEYİ SONUNDA BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇİRDİLER.MİLLET ONLARA MİNNETTARDIR.ülkede heykeli dikilecek 2 insandır. anıtkabrin yanında eskİden hürrİyet şehitleri diye 27 mayısçılar vardı.sonra orası boşaldı. , EGER BUNLAR,ÖLÜMLÜLERSE ve ÖLECEKLERSE ORAYA GÖMÜNÜZ.ATA,İSMET PAŞA VE BU İKİSİ..GURUR VE İFTİHAR ANITIMIZ OLUR.MUTLU OLURUZ.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    vesayetçi chp kuduruyor resmen. 100 yıldır, hatta 200 yıldır vesayet ile emdiğiniz kan inşaallah burnunuzdan fitil fitil gelecek.
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başbakanımız gibi makam sevdalısı olmayan babayiğitler bu ülkeyi ayakta tutuyor. Ülke menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ahmet33 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim, yolumuzu hayırlı ve uğurlu eylesin, Reisime sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah.
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Türk Milletine hayirli ve ugurlu olsun ,simdi yeni Türkiyeyi seyretsin hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin soruları yanıtlıyor! 20 bin öğretmen ne zaman atanacak?
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi