Yarbay, binbaşı ve er şehit oldu

Mayın tuzağı bu kez, muvazzaf askerleri vurdu. Şırnak'ta yola döşenen mayın, askeri aracın geçtiği sırada patladı. Hain saldırı sonucu bir yarbay, bir binbaşı ve bir er şehit oldu.

Yarbay, binbaşı ve er şehit oldu
Yarbay, binbaşı ve er şehit oldu
GİRİŞ 10.06.2007 06:30 GÜNCELLEME 10.06.2007 06:30
Bu Habere 483 Yorum Yapılmış

Mayınlı saldırı haberi bu kez Şırnak'tan geldi. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Yarbay Melih Gülova, Binbaşı Ramazan Armutlu ile bir grup asker dün saat 19.00 sıralarında Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde bulunan 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na gitmek için yola çıktı.
 
Askerleri taşıyan araç Güçlükonak'ın Akdizin köyü yakınlarına geldiği sırada PKK'lı teröristler, yola daha önceden döşediği mayını uzaktan kumanda ile patlattı.
 
Patlamada, Yarbay Melih Gülova, Binbaşı Ramazan Armutlu ile adı öğrenilemeyen bir er şehit olurken, 4 asker de yaralandı.
 
Yaralanan askerler helikopter ile olay bölgesinden alınarak Şırnak Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Bölgeye çok sayıda asker sevkedilerek, hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.
 
Şehit olan güvenlik görevlileri için sabah saatlerinde Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlenecek. Cenazeler, törenin ardından memleketlerine gönderilecek.

YORUMLAR 483
  • mert karaağaç 17 yıl önce Şikayet Et
    . beklenen fırtına kopacak çünkü acının tarifi yok
    Cevapla
  • Serkan ak 17 yıl önce Şikayet Et
    Acıya yakından şahit olmak.... Şehit olan 3 askerimizden er olanın komşusuyum...Cenazeyi getiren kalabalık az önce evimin önünden geçti...Şu satırları ağlayan gözlerle yazıyorum..Aslında yazamıyorum..Ne yazacağımı bilmiyorum ama tek şey söylemek istiyorum,Ordu önce dağlardaki teröristlerin kellesini koparmadıkça Kuzey Irak\'a girmesin...Teknolojisi ve askeri gücü sayılı ordulardan biri olan bu güç,gerçek gücünü göstermeli..ANladımki tvden gördüğüm gibi değilmiş hiç bir acı....
    Cevapla
  • osman turan 17 yıl önce Şikayet Et
    ancakların altında balam, Oğuz Atam yolunda...!. düz ovada siyaset isteyen siyasiler, avrupaya kendini endekslemiş siyasiler, teröristi affeden siyasiler: DEVLET BAŞA, KUZGUN LEŞE....
    Cevapla
  • fatih çabuklar 17 yıl önce Şikayet Et
    ey hayat. türkiye bir meydan savaşına sürükleniyor ve bunu bazı zümreler körüklüyor
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 17 yıl önce Şikayet Et
    söylediğimiz gibi. oligarşi, dinine bağlı ve bu vatanın evladı birinin cumhurbaşkanı olmaması için kendi evlatlarını yiyen bir canavara dönüştü.. ne olduda terör hortladı ? cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herkes göreve davet ediliyordu.. buyrun herkes göreve geldi. ama olan bizim evlatlarımıza oluyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkler yaptı! Kilosu 20 bin dolara satılacak
Araç alıp satacaklar dikkat! Tamamen zorunlu oluyor, tazminat alabilirsiniz